KBU Railway Systems Club -opiskelijoiden vierailu puistossa

opiskelijat karabukin yliopistosta
opiskelijat karabukin yliopistosta

Kuljetus KBU Rail Systems Club -opiskelijoille Park-vierailuun; Kocaelin metropolialueen tytäryhtiö Transportation, isännöi Karabuk University Rail Systems Engineeringin 40-opiskelijoita jakamaan kokemuksiaan rautatiejärjestelmistä. Yksityiskohtaisia ​​tietoja Akçaraystä annettiin Karabükin opiskelijoille.

Kokemus on siirretty opiskelijoille

TransportationPark A.Ş jakoi 3-vuosien kokemukset Raysis KBU: n (Rail Systems Club) opiskelijoille, jotka kuuluivat matkan piiriin. Kaikkiaan 40-opiskelijat osallistuivat ohjelmaan ja keskustelivat monista eri aiheista. TransportationPark A.Ş: ssä työskentelevät insinöörit ja esimiehet selittivät opiskelijoille kaikki Akçaray-tekniikkaa koskevat tekniset kysymykset ja vastasi kysymyksiin.

AKÇARAYN TYÖJÄRJESTELMÄ

40-opiskelijalle, joka esiteltiin tutustumaan Akçarayn, josta on tullut kaupungin symboli sen perustamispäivästä lähtien, kerrottiin raitiovaunun toimintajärjestelmästä. Raysis KBU järjesti opiskelijoiden ammatillisen kehityksen edistämiseksi matkan, jonka tarkoituksena oli tarjota tietoa Akçarayn huolto- ja korjaustoiminnoista, linjatiedoista, työterveysturvasta, yrityksen omaisuudenhoidosta, jatkojohdoista, parannustoimista, korjaavista ja ennaltaehkäisevistä toimista.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar