Kayseri Erciyes esitteli Thaimaan matkailualan

Kayseri Erciyes esitteli Thaimaan matkailualan
Kayseri Erciyes esitteli Thaimaan matkailualan

Kayseri Erciyes esiteltiin matkailun ammattilaisille Thaimaassa, joka tunnistettiin markkinoiksi uuden matkailu- ja menekinedistämisstrategian puitteissa.

Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa pidetyssä Kayseri-Erciyes-menekinedistämiskokouksessa Turkish Airlines Kayseri -johdon aloitteesta Kayseri-matkailuvirastot ja hotellivirkailijat tapasivat Thaimaassa toimivien matkailuvirastojen edustajia.

Yhteistyön potentiaalia arvioitiin organisaatiossa, jossa matkailu tuli yhteen. Kayserin luonnonkauneudet, erityisesti Erciyes, selitettiin alueen matkailu- ja kulttuuririkkauksissa ja annettiin henkilökohtaisia ​​haastatteluja.

mikä osoittaa, että monet ihmiset haluavat mennä Bangkokiin Thaimaahan Turkkiin Turkin suurlähettiläs maailmankaikkeuteen Dağdelen Akgun, "ihmiset ajattelevat Turkin Thaimaassa yleensä tulee deyince Kappadokia ja näen ne hyvin vaikuttunut Cappadocia. Olen varma, että ne, jotka menevät Cappadociaan Kayserin esitysten kanssa, kääntyvät tiensä Kayseriin ”.

THY Kayseri-johtaja Fatih Inan kertoi: ”Pidimme Kayseri-menekinedistämispajan ensimmäisen vaiheen tässä kokouksessa. Toisessa vaiheessa haluamme isännöidä Thaimaan virastoja Kayserissa. Sen jälkeen aiomme aloittaa myynnin. Itse asiassa THY harkitsee Thaimaa-Kayseri -lentojen erityishintaa ”, hän sanoi.

Ohjelma Thaimaassa Erciyes Inc., hallituksen puheenjohtaja. Murat Cahid Cıngı antoi matkailualan toimijoille yksityiskohtaista tietoa Erciyesin hiihtoinfrastruktuurista ja alueen tarjoamista mahdollisuuksista.

Dr. Erciyes huomautti laajentavansa kansainvälistä mainosverkostoaan päivä päivältä. Murat Cahid Cıngı sanoi: ”Kuten Erciyes AŞ, yritämme päästä uusille markkinoille päivittäin. Kaakkois-Aasia on yksi niistä. Koska monet tämän alueen ihmiset tulevat Cappadociaan. Voimme majoittaa vieraita, jotka saapuvat Cappadociaan muutaman päivän Erciyesiin edistämällä näitä alueita. Tätä varten perustimme THY: n kanssa markkinointistrategian. Heijastuksena tästä esittelimme Erciyes Bangkokissa yhdessä Kayserin turistien kanssa. Tässä yhteydessä käytiin neuvotteluja Thaimaan ja alueen suurten matkailuvirastojen kanssa. Kerroimme agenteille, että voimme isännöidä heitä, joita he lähettivät Cappadociaan Erciyesiin, ja että tämän infrastruktuuri oli valmis. "

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar