KARDEMİR-henkilökunta saa ammatillisen pätevyystodistuksensa

kardemir-henkilöstölle annettiin ammatillinen pätevyyskirja
kardemir-henkilöstölle annettiin ammatillinen pätevyyskirja

HAK-İŞ -konfederaation ammattipätevyys- ja sertifiointikeskuksen (KARDEMİR) hallussa olleille 1.518 työntekijälle, jotka menestyivät teoreettisissa ja suoritustestissä kansallisissa tutkintoissa, myönnettiin todistukset seremoniassa.


Ammatillisen pätevyysviranomaisen puheenjohtaja Adem Ceylan, HAK-İŞ -konfederaation puheenjohtaja Mahmut Arslan, yhtiömme hallituksen varapuheenjohtaja Ömer Faruk Öz, yrityksen pääjohtaja Dr. Ömer Faruk Öz. Hüseyin Soykan, Kardökmak A.Ş. Şadi Yolbulan, HAK-İŞ: n varapuheenjohtaja Osman Yıldız, Özçelik İş -yhdistyksen presidentti Yunus Değirmenci ja varapuheenjohtaja Recep Akyel, yrityksemme apulaisjohtaja, yksikönpäällikkö, Özçelik-İş-ammattiliiton Karabük -konttorin puheenjohtaja Ulvi Üngören sekä sivuliikkeen johto ja yrityksen työntekijät, joilla oli oikeus vastaanottaa todistuksia.

Kun puhut lukeneesi kansallislaulu, KARDEMİR-mainoselokuva ja video sertifiointiprosessista, yrityksen pääjohtaja. Hüseyin Soykanin mukaan kansallinen tutkintojärjestelmä auttaa vähentämään työttömyyttä keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, parantamaan työllisyyttä, lisäämään tuottavuutta ja kilpailukykyä ja siten vahvistamaan kansantaloutta.

Soykan kiinnitti huomiota maailman muutoksiin ja tekniikan nopeaan kehitykseen. ”Aiemmin oli tärkeää tuottaa vain tuotantoa. ”Tuota, mutta tuot mitä tahansa tuottaa” oli hallitseva. Tuottavan henkilön laatu, koulutus, työturvallisuus, tuotettujen tavaroiden ja palvelujen laatu eivät kuuluneet painopisteisiin. Ei tänään. Se ei ole enää mitä tuotat, vaan miten tuotat sen. Kaikki hallintajärjestelmät kyseenalaistavat mitä se tuottaa ja miten se tuottaa. Tuotat, mutta tuotat korkeaa laatua, tuotat tässä suhteessa määritettyjen kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisesti. Tuotat sen, mutta tuotat sen samalla kun kiinnität huomiota työterveyteen ja turvallisuuteen. Tuotat, mutta tuotat saastuttamatta ympäristöä. Tuotat, mutta työntekijällä on pätevyys ja dokumentoidaan kyvyt, jotka voivat tehdä työn. "

Pääjohtaja Soykan totesi, että he tekevät erityistä työtä ammatillisen koulutuksen ja kokeiden suorittamiseksi yrityksessämme ja että työntekijöille tarjotaan kaikenlaisia ​​koulutusmahdollisuuksia. Pääjohtaja Soykan kertoi myös HAK-İŞ -konfederaation ammatillisesta pätevyys- ja sertifiointikeskuksesta ja yrityksessämme toteutetusta sertifiointitoiminnasta. Vuonna 2017 koneiden kunnossapitotason 4 sertifioi kansallinen pätevyys, teräshitsaajan tason 301 kansallisella pätevyydellä, tulenkestävän tason 3 ja tason 32 kansallisen pätevyyden varmensi 3 henkilöä. Soykanin mukaan 4 75 henkilöllä oli oikeus saada kelpoisuustodistus. Haluan kiittää ammatillisen pätevyysviranomaisen, Hak İş -konfederaation, HAK-İŞ: n ammatillisen pätevyyskirjojen sertifiointikeskuksen ja Özçelik-İş-liiton jäsenistä heidän suuresta panoksestaan ​​tässä tärkeässä prosessissa. Haluamme suorittaa nämä toiminnot sertifioimalla työntekijämme vuonna 2019 samoin kuin valssaamon, nosturin käyttäjän, CNC-operaattorin, sähkömekaanisen kokoonpanon työntekijän ja monien muiden ammattialojen. ”

KARDEMİR: n hallituksen varapuheenjohtaja Ömer Faruk Öz muistutti erikoistumisen tärkeyttä puheessaan seremoniassa. "Riippumatta siitä, mitä työtä teemme, meidän pitäisi olla se, joka tekee sen parhaiten", Öz sanoi Öz muistuttaen, että ammatillinen pätevyysviranomainen pakotti vaarallisissa tai erittäin vaarallisissa töissä työskentelevien henkilöiden osallistumaan ammatilliseen koulutukseen.

Yrityksen hallituksen varapuheenjohtaja Ömer Faruk Öz totesi työeettisyyden ja ammatillisen pätevyyden tärkeyden todetessaan työskentelevänsä monissa laitoksissa tähän päivään saakka, mutta hän ei ole nähnyt ketään työntekijää, joka olisi uskollinen ja uskollinen toimielimelle, jonka palveluksessa hän työskentelee. se takaa toimivansa satoja vuosia. " Öz jatkoi puhettaan seuraavasti: ”Aloitimme vuodesta 1937 vuoteen 1995, valtiomme on hallinnut täällä. Ensimmäinen tehdas, tehtaita perustanut tehdas, on organisaatio, joka johtaa kaikkia rauta- ja terästehtaita. Vuoden 1995 jälkeen toteutetulla yksityistämisellä liitto, erityisesti 3 perhettä, samalla tavalla ja kaikki työntekijämme estävät tehtaan sulkemisen. Kiitän kaikkia osallistuneita. Vuoteen 2003 mennessä Kardemirin tuottama nestemäinen teräs oli 600 tuhatta tonnia. Tänään työntämme 3,5 miljoonaa tonnia. Maamme poliittisen vakauden ja presidenttiämme tärkeyden ja tuen puitteissa etenkin terästeollisuudessa Kardemirin hallintoneuvostot ovat tuoneet Kardemirin tärkeälle paikalle tänään saattamalla valmiiksi sen innovaatioille avoimen teknologisen infrastruktuurin. Mukaisesti asettamien tavoitteiden puheenjohtajamme 2023 Turkin terästeollisuuden erityisen suljettu tuontia, vientiä, koska Kardemir hallitukselle selkeä tavoite nousta teollisuuden, jatkamme pyrkiä kaikin tavoin. Kuten tiedetään, se oli sovellus kuin koskaan ennen 2017. Tulimme riippumattomina hallituksen jäseninä. Minut valittiin hallituksen puheenjohtajaksi ensimmäisenä päivänä, ja jatkamme tehtäväämme hallituksen varapuheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Haluan huomauttaa erityisesti. Me riippumattomat hallituksen jäsenet eivät ole puolue missään puolueessa. Olemme Kardemirin puolella, olemme Kardemirin työntekijöiden puolella. Pyrimme pelastamaan Kardemirin seuraavat 10 vuotta, tuottamaan arvokasta terästä, kilpailemaan maailman jättiläisten kanssa. Yritämme osaltaan edistää Kardemirin institutionalisointia kaikilla aloilla. Teemme kaiken tekemämme työn oikeudenmukaisuuden, lain ja lainsäädännön puitteissa. Kaikkien pitäisi tietää tämä erityisesti. Meillä on vain yksi ongelma ajatella Kardemirin nykyistä, ei nykyistä 10 vuotta, 100 vuotta, ja mennä sen mukaisesti. Poliisiksi tultuaan ensimmäinen tehtävämme oli tuottaa 450 tuhatta tonnia jätteitä, jotka maamme kohtaavat tuonnissa Kardemirissa. Olemme luoneet tätä varten uuden infrastruktuurin. Esittelemällä pääjohtajamme ja kaikilla tasoilla toimivien insinööreidemme ja työntekijöidemme kanssa olemme nyt yritys, joka toimittaa terästä autoteollisuudelle. Tämä on tärkeä menestys. Samoin olemme käynnistäneet yhteisiä ponnistuksia puolustusteollisuuden ja teräksen Turkin puolustusteollisuuden menee pois Kardemir. Nopeutimme investointia rautatiepyörätehtaaseen, joka alkoi 5 vuotta sitten, mutta odotti tyhjää, ja 16. maailmassa. Meistä tuli rautatiepyörien valmistaja. Maalle on vielä paljon tehtävää. Jokainen teistä on ehkä tullut eri paikoista, meillä voi olla erilaisia ​​ajatuksia. Niin kauan kuin yhteinen huolenaiheemme on tämä maa, tämä kansakunta, tämä lippu, tämä valtio, mikään ei voi seistä tämän maan edessä Allahin luvalla. Näen tämän Kardemirissa. Näen tässä yhteydessä yrityksemme työntekijöiden innostumisen. Rekrytoimme uusia työntekijöitä saapumispäivästämme lähtien, uusia sijoituksia on tulossa, ja palkkaamme täällä joka kerta Karabükin kasvattamat nuoret, ja jatkamme heidän palkkaamistaan ​​tästä eteenpäin. ”

Hak-İş-valaliiton puheenjohtaja Mahmut Arslan totesi puheessaan, että he ovat keskittyjinä pitäneet ammatillista pätevyyttä erittäin tärkeänä ja että he ovat tehneet tässä mielessä tärkeitä töitä. Arslan painotti, että he eivät käsittele vain sosiaalisia oikeuksia ja taloudellista tilannetta, vaan ajattelevat myös maan pätevää työvoimaa ja antoivat tietoa heihin perustetun ammatillisen pätevyyskeskuksen (MEYEB) toiminnasta. Arslan totesi, että Hak-İş-konfederaationa he ovat aina tukeneet MYK: ta ja osallistuneet siihen henkilökohtaisesti. Uskomme tämän maan mahdollisuuksiin koneiden asennuksesta huolimatta. Uskomme tämän maan yhtenäisyyteen ja koskemattomuuteen. Siksi Turkin liitto, liitto Turkin Turkin tasavallan suojella valtion tulevaisuus yhdessä, yhdessä meidän on saatava aikaan yhteisvastuullisuutta ", hän lisäsi.

Özçelik-on presidentti Yunus Mylläri puheessaan tilaisuudessa, syntyneet ja kasvaneet että Kardemir ammattiliitot ja todettiin, että Turkki on ammattiliitto kiinnitti huomiota yhtiömme ay alkoi ensimmäinen laitos Turkissa. Tästä syystä Değirmenci kertoi, että Özçelik-İş-syndikaatti, joka tunsi olevansa velkaa kaikille työntekijöilleen, tunsi olevansa vastuussa tässä hankkeessa ja allekirjoittanut pöytäkirjan HAK-İŞ -konfederaation kanssa. hän sanoi yrityksen.

Ammattitutkinnot Authority puheenjohtaja Adam sanoi puheessaan Ceylan FMC on oikeushenkilö julkista hallintoa Turkissa edustaa korkeimmalla tasolla. Ceylan totesi, että pätevät tuotteet ja pätevät palvelut muodostavat pätevän ja samanlaisen työvoiman. Näiden organisaatioiden vuosikatsauskapasiteetti on 216 miljoonaa 3 tuhatta. Mittauksen ja arvioinnin tuloksena vaarantamatta laadunvarmistusta yli 500 tuhatta ihmistä on saanut ammattipätevyyskirjan tänään. Hallituksen tavoitteemme 900 on miljoona pätevää ja sertifioitua työvoimaa. Me saavutamme miljoonan ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä tai seuraavan vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana ennen vuotta 2023. ” Ceylan totesi, että hallitus tukee tätä järjestelmää, ja 2023 ministeriömme on valtuuttanut 6 asiakirjaa koskevan velvollisuuden. Nämä ovat kaikki vaarallisia ja erittäin vaarallisia ammatteja. Institutionaalisena ja ministeriönä olemme tuoneet velvollisuuden dokumentoida tiedonannot, jotka olemme tähän mennessä julkaissut 225 ammatissa.

Seremonia päättyi asiakirjojen esittelyyn yrityksemme työntekijöille, joilla oli oikeus saada sillanosturin käyttäjän tason 3 pätevyystodistus, ja osallistujat vierailivat vasta perustetussa rautatiepyörien tuotantolaitoksessa teknisen matkan aikana.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar