Izmitin kylätiet uudistuvat

izmit-lahdetiet ovat nykyaikaistumassa
izmit-lahdetiet ovat nykyaikaistumassa

Izmitin kylätiet uudistuvat; Kocaeli Metropolitan Municipality, joka pitää liikennehankkeita erittäin tärkeänä, suorittaa tienhoito-, korjaus- ja kunnostustöitä sekä kylissä että kaupunkien keskuksissa. Tähän suuntaan Izmitin alueen Gediklin ja Zeytinburnu-kylissä, joiden tiet vaurioituivat infrastruktuurityön vuoksi, tehtiin asfalttipäällyste. Suoritetuilla päällirakennustyöillä Gediklin ja Zeytinburnu-kylätien mukavuutta parannettiin ja kansalaisten tyytyväisyys varmistettiin.

635 TON-ASFALTTI MANCARCI-KIELIIN

Izmitin kylän tiedeosaston toiminta jatkaa intensiivistä työtä kyläteillä asfaltoimalla Gediklin kylän Mancarcı-alueen. Tutkimuksen puitteissa tien päälle laitettiin 500 tonnia PMT-materiaalia ja 6 tonnia asfalttia 470-metrin pituuden ja 635-metrin leveyden tielle.

950-METERITIETA on ASFALTIATTU ZEYTINBURNU-KYLÄNÄLLE

Zeytinburnu Village Civcivoğlu -alue toimii myös tiedeosastolla, ryhmät, 950-metrin pituus ja 6-metrin leveys tie ovat myös suorittaneet päällirakennustyöt. Maalattiin 120 tonnia PMT-materiaalia ja tuhat 209 tonnia asfalttia.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar