İzmir-taittuva polkupyöräsovellus

izmir taittuva pyöräsovellus
izmir taittuva pyöräsovellus

Izmir Metropolitan Municipality -sovelluksen uuden sovelluksen avulla on mahdollista tietyin aikoina matkustaa kunnallisissa linja-autoissa taittuvilla polkupyörillä.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on allekirjoittanut tärkeät projektit tehdä İzmiristä "polkupyöräkaupunki", aloittaa uuden sovelluksen. Elokuussa voimaan tulleen 26-sovelluksen avulla voit matkustaa julkisissa linja-autoissa taitettavilla polkupyörillä tietyin aikoina.

Izmir Metropolitan Municipality poistaa polkupyöräilijöiden esteet julkisen liikenteen hyödyntämisestä yksi kerrallaan pyöräilyjen käytön edistämiseksi ja edistämiseksi kaupungissa. Polkupyörien käyttäjille tarkoitetun ESHOT-pääosaston päätöksen 26 puitteissa 2019-elokuusta lähtien on mahdollista hyötyä julkisen liikenteen palveluista taitettavilla polkupyörillä tietyillä aikavyöhykkeillä.

Vastaavasti kaupunkiliikenteen linja-autoihin voidaan päästä viikonloppuisin ja juhlapyhinä taitetulla polkupyörällä viikon aikana välillä 09.00-16.00 ja 21.00-06.00.

Izmir Metropolitan Municipality on viime vuosina järjestänyt rautatiejärjestelmän ja meriliikenteen järjestelyt edellyttäen, että polkupyörämatkustajat hyötyvät toisistaan, joihinkin linja-autoihin on asennettu erityislaitteita taittumattomien polkupyörien kuljettamiseen.

Näytekaupunki polkupyöräkuljetuksissa

İzmirin pääkaupunkiseudun kunta, joka on kääntynyt kohti ympäristökuljetusmalleja ratkaisujen löytämiseksi liikenteen tiheydelle ja osaltaan ilmaston kriisistä poistumiseksi, on tekemässä tärkeitä töitä pyöräilyjen käytön edistämiseksi kaupungissa. Polkupyörien käyttö lisääntyi polkupyörien ja polkupyörien vuokrausjärjestelmän İS BİSİM Kent avulla. Kaupunki sai vauhtia, kun İzmirin pormestari Tunç Soyer piti usein pyöräilyä kaupunkiliikenteessä viranomaisauton sijasta. Izmir Metropolitan Municipality aikoo kasvattaa kaupungin nykyistä polkupyörätietä 2030-kilometreihin 453: llä, tarjota pääsy kaupungin sisäosiin polkupyörällä ja lisätä polkupyöräasemien pääsyä rautatieverkkoihin ja siirtokeskuksiin. Izmirin EU-rahoitusta "Come Turkki Pyörä" hanke valittiin edelläkävijä kaupungin.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar