İmamoğlu'ndan, Minister Çavuşoğlu'nun Channel Istanbul Vastaa kommenttiin

Vastaa cavusoglun -kanavan istanbul-kommenttiin
Vastaa cavusoglun -kanavan istanbul-kommenttiin

Rem BB: n presidentti Ekrem amo mamo Ÿ mlu vastasi toimittajien kysymyksiin puhumisensa jälkeen rem Earthquake Workshop -tapahtumassa. Amo amo mamoÄ, lu vastasi merenkulkuun sillä hetkellä, kun iskimme Kazmassa, tarkoittaen ulkoministeri Mevlut Cavutoglu Mev Kananal Istanbulia.

Korostaen, että halk stanbulilla on tietoa konusunda konusunda r Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal kanava, Kanal Amo Amo Amo Amo Amo Amo Amo Amo Korostamme, että aihetta, joka vaikuttaa rakentamiseen, ei ole kehitetty pinnallisesti ja ettei meillä ole prosessia, joka voitaisiin myöntää. Mihin ulkoministeri johtaa, missä ulkosuhteet tai muut asiat johtavat, hän ei koske minua ollenkaan. Sanoin Istanbulille, 16 miljoonaa ihmistä, nähdäkseni, mitä tämä maa maksaa.

Istanbulin Buyuksehirin kaupunginjohtaja Ekrem Imamoamlu (BB) tapasi kameroita maanjäristyksen työpajassa pitämänsä puheen jälkeen. . Toimittajien Imamoglulle esittämät kysymykset ja BB: n presidentin vastaukset olivat seuraavat:

Protokollassa oli nimiä, joita silmät etsivät; Istanbulin kuvernööri, AFADin presidentti. Jokainen täällä on kutsuttu, tietoni mukaan. Pidä asianomaisesta ministeriöstä kuvernöörin kanssa. Ehkä joku hallituksia tai valtuuskuntia edustava edustaja on saattanut tulla; mutta en tiedä kuka tuli, ilmeisesti ei. Toivon, että he ovat saapuneet. Nykyään aihe on itse asiassa huipputason tutkijat, tekniset ihmiset, mitä he lisäävät. Olemme ihmisiä, joiden täytyy kuunnella johtajia ja ottaa vastuu. Vaikka he eivät tule, meillä on raportit.

"Odotan ISTANBULIA"

Olet myös käynyt kanavalla Istanbulissa. Politiikka on myös asialistalla. Ulkoministeri Mevlâvit ÇavuþoðluŸlu puhui sanoista, kuten deniz purjehtii sinä hetkellä, kun osuimme az Kazmaan. Suhteesi jatkuu. Mihin Kanal Ä Istanbul -hanke menee? Koska vallan siipi on päättäväinen ja vaativa tässä asiassa.

Näemme, että Istanbulin ihmisillä on melkein nolla tietoa tutkimuksestamme. He tuntevat kanavan stanbul stanbul, g kiinnostavan kanavan projektin, kanava menee jostain €. Joten heillä ei ole tietoa vaikutuksista, sen aiheuttamista vahingoista, hyötyistä ja haitoista siitä, mitä ne maksavat. Aihetta, joka vaikuttaa kaikkiin maaperään, ekosysteemeihin, ilmastoon ja maanjäristykseen, joka vaikuttaa väestöön ja rakenteeseen, ei tule kutsua pintaiseksi kehitykseksi. Piirrämme palkin kullan. Mihin ulkoministeri johtaa, missä ulkosuhteet tai muut asiat johtavat, hän ei koske minua ollenkaan. Tarkastelen Istanbulia, 16 miljoonaa ihmistä, mitä tämä maa maksaa. Joten tämä selitetään ehkä 75 miljardia, ehkä 125 miljardia puntaa. Mikä on tällaisten kustannusten kustannustehokkuus Turkissa tänään? Mitä vaikutuksia tällä kaupungissa on muinaiseen maantieteeseen, historialliseen menneisyyteen? Mikä vaikutus on maataloudessa tai metsäalueilla? Mitä vaikutuksia ihmisten elämään, koko liikenteen maantieteeseen? Pidän siitä huolta. Se kiinnostaa minua. Jatkan ilmoittamista, jakamista ja puhumista.

â € œKRÄ ° TÄ ° K MELENâ € â €

Mikä on patojen tilanne viimeksi? Tuleeko Istanbulista vettä pulaa? Tällä hetkellä padot ovat hieman yli 36%: n käyttöasteen. Useiden viikkojen laskusuuntauksessa käyttöaste on noussut viimeaikaiseen 3-4-päivään. Sisäänpääsymme viivästyivät; mutta emme eläneet vielä. R Istanbulin heikentävä vesiskenaario liittyy kuivuuteen 2-vuoden huipulla. Näemme kuinka tämä kuivuus vaikuttaa kesäkuukausiin. Tällä hetkellä on vaikea tehdä ennuste tytöstä. Jos ensi vuonna on kuivuutta, ystävämme odottavat vesipulaa 2021: llä. Tietenkin, tässä on upea 2-asia. Yksi niistä on historiallinen projekti, jonka Melenin padon tiedetään avautuvan ennen 2ia tänä vuonna, ja tänään on olemassa miljoonia kuutiometriä vesivarantoja, joita Istanbul pystyy syöttämään. net Viimeisimpien saamiemme tietojen vuoksi tässä tehdyn väärän valmistuksen poistamiseen tarkoitetun lisähankkeen kustannusten korvaus on edelleen ratkaisematta. ¦ 2040â € X, kunnes 2071â € ™ kadar olemme ottaneet kaupungin, jossa meillä ei voi olla vesivaikeuksia, mukaan lukien herra presidentti, presidentti sai takuita, presidentti mukaan lukien. Meidät valittiin ottamalla tämä takuu. Siksi tämä prosessi on myös kansallinen kysymys. Jos DSÄ: llä on korvausongelmia, varoitamme instituutioita, jotka perustavat tämän korvauksen tässä asiassa, ja kehotamme niitä olemaan arkaluontoisia. Tämä on tärkeä asia. Ainakin mielestäni meillä ei ole vesivaikeuksia ennen kuin tasavallan presidentti lupaa ja lupaa X 2040, X N NNNXX Ÿ. Kutsumme kaikkia instituutioita ja organisaatioita ottamaan vastuun sitoutumisesta ratkaista koko ongelma. Tällä hetkellä 2071 ei tarkoita, että tulevaisuudessa ei ole vesivaikeuksia. Kriittisen Melen-patopaikan lisäksi jatkamme kehittämämme säästö- ja vesivarantoprojekteja. Tammikuussa työskentelemme veden parissa. Harkitsemme sitä siellä. Mutta ensinnäkin ilmaistakaamme tämä; Se, että Kanal Kanal -stanbul-projekti tuhoaa vesialtaat 2: n ympärillä, on jälleen todiste siitä, kuinka tarpeetonta ja riskialtista se on Istanbulille. Piirrämme hänen kullansa.

â € œ EI VAIKUTTAA TIETEELLISIIN ALOIHIN

Joillakin nimillä, jotka ovat jo pitkään työskennelleet maanjäristyksen alueella, on ollut sosiaalisen median reaktio siitä, miksi dan BB: n johtaja ei sisällyttänyt niitä tutkimukseen. Oletko tietoinen näistä kutsuista ja saatko siitä viestin?

Kuka kutsuttiin pormestariksi, joka ei ollut ¦ Minulla ei ole tunkeilevaa eikä oikeutta olla tieteenaloilla. Sanotaan vain kerran. Kukaan ei ole kutsuttu. Se mitä puhutaan, on puhujana olemista. Esitetty vastaus Tutkijamme, jonka nimi työskentelee aktiivisesti myös kunnan kanssa muilla alueilla. Tiedän esimerkiksi, että Ä SKIK € teki heille tarjouksen työskennellä. Siksi kukaan tutkija ei voi jäädä Istanbulin ulkopuolelle, eikä hänen pitäisikaan olla. Voi olla epätäydellinen. Meillä on paljon tutkijoita. Kaikkien ei välttämättä ole mahdollista puhua. Mutta olisi varmistettava, että kaikki ovat prosessissa. Luomme tauluja tämän varmistamiseksi. ZatenOlen pahoillani, että olemme jo kertoneet ystävällemme, jos heille on tehty virhe, dedi hän sanoi. Mutta heidän ei pitäisi valita olla tulematta, koska en ole puhuja tieteen nimissä. Toivon, että tänään tai huomenna ovat itse korkeimman tason osallistujat ja jakavat tiedon tarjonnan kanssa niin kauan kuin osallistuminen on. Ei vain heille, tietenkin kutsumme kaikkia tässä mielessä. Puutteet poistetaan. Tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen. Sisällytämme aina alueet ja prosessit, joista puhumme tässä maanjäristyksessä jokaisessa Istanbulin hetkellä. Koska ensimmäinen aiheemme on maanjäristys.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar