IETT-ajoneuvot valmiina talveksi

iett työkalut valmiina lyhyt
iett työkalut valmiina lyhyt

Kaikkiaan 6 tuhatta INTT: hen kytkettyä 154-ajoneuvoa varustettiin talvirenkailla, jotka ovat säännösten mukaisia. Sprinklerit tarkistettiin ja jäätymisenestoaineet lisättiin pyyhkijän veteen. Ajoneuvojen lämmitysjärjestelmiä uudistettiin. Kokoontaittuvien järjestelmien tahtit ja tiivisteet tarkistettiin yksi kerrallaan ... IETT-ajoneuvot ovat nyt valmiita talveksi.

Talvikauden alkaessa joulukuussa alettiin asettaa vaatimuksia hyötyajoneuvojen lumirenkaille. İETT, Bus Inc. ja 6 tuhatta 154-ajoneuvoa, jotka olivat yhteydessä yksityisiin julkisiin linja-autoyrityksiin, valmisteltiin talveksi. Mahdollisen lumisateen torjumiseksi toteutettavat toimenpiteet toteutetaan yhteistyössä Istanbulin metropolialueen kunnan ja AKOM: n kanssa. AKOM-ottelut reagoimaan muuttuviin välittömiin ongelmiin jatkuvat 7-tuntia valtuuttaman henkilöstön kanssa 24-päivinä.

Millä alueilla ja lähiöillä on ollut ongelmia viime vuosina, määritettiin linjat, reitit, kadut ja kadut, joihin lumisade voi vaikuttaa. Näiden kohtien kohdalla, joissa suolauksen prioriteetti määritettiin, suolapussien toimittaminen alustoille aloitettiin.

LUMAARVONTAJAT OTAVAT ALOITTAMISESSA

Meteorologisen lumivaroituksen tapauksessa suunniteltiin, että erityisesti nimetyt lumen tarkkailijat alkavat työskennellä 03.00: ssä yöllä. Nämä tarkkailijat työskentelevät AKOM: n kanssa tunnistaakseen paikat, joissa tarvitaan kiireellistä suolaamista ennen linja-autojen lähtöä, ja välttääksesi mahdolliset seisokit.

Toimenpiteiksi otettiin myös metrobussi, jolla oli paljon ylä- ja alamäkiä lumen kielteisten vaikutusten estämiseksi. Tämän puitteissa lumenauralaitteet asennetaan 3-hätäajoneuvoihin. 21-lumiauran ja 3-ratkaisuajoneuvolla Metrobus-reitillä suoritettavat työt suorittavat İBB: n tienhoito- ja korjausosasto ja İETT. Suolanvahvistusasemat luotiin 44-pisteeseen pitkin 7 pysähtynyttä Metrobus-linjaa. Jotta ylinäkymissä ja alikulkuneuvoissa jäämä ei vaikuta matkustajiin, Metrobus-asemille lähetettiin suolalaukut käytettäväksi tarvittaessa.

Lisäksi laivastonhallintakeskus suunnitteli lisälentoja tärkeimpien valtimoiden matkustustarpeiden tyydyttämiseksi, jotka voisivat kasvaa intensiivisissä talviolosuhteissa.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar