IETT-päälliköt kuuntelivat julkisten yksityisten linja-autoajureiden ongelmaa

iett johtajat kuuntelivat yksityisten julkisten linja-autojen sopeuttamisen ongelmia
iett johtajat kuuntelivat yksityisten julkisten linja-autojen sopeuttamisen ongelmia

IETT: n johtajien ja yksityisellä julkisella bussilla työskentelevien kuljettajien ensimmäinen tapaaminen pidettiin IETT: n Kagithane-autotallissa. 100 kuljettaja selitti kuljettajan ongelmia ja IETT-johtajat tekivät muistiinpanoja.

Yksityiset julkiset bussit ovat yleisimmin Istanbulissa käydyistä julkisen liikenteen aiheista. Ajoneuvojen laadusta puhtauteen, vaatteisiin ja kuljettajan asenteeseen saada monia valituksia julkisesta linja-autosta (ÖHÖ) kietoivat IETT: n aseet.

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglun määräyksissä päätettiin ensisijaisesti kuunnella valituksen ongelmia ensi käden perusteella, päätettiin järjestää kokouksia kuljettajien kanssa.

Ensimmäinen näistä kokouksista pidettiin IETT Kağıthane -tiloissa. IETT-johtajat ja 100 ÖHO-kuljettaja, jotka kokoontuivat kokoushuoneeseen, vaihtoivat näkemyksiä. IETT: n kuljetusosaston pääjohtaja Erol Ayartepe, aloittaen avauspuheen, esitti mielipiteensä ottamalla mikrofonin yksitellen.

Kuljettajien ensisijaiset valitukset koskivat matkustajia, joilla ei ole kortteja. ”Tietoisesti jonkun toisen kortin käytössä kortti tulisi löytää helpoksi tapana peruuttaa, kansalaisen ja kuljettajan ei tule kohdata kasvokkain”, oli yksi avoinna olevista aiheista.

Yksityisten julkisten linja-autojen kuljettajat kertoivat, että matkustajien yleinen tietoisuus olisi varmistettava valmisteltavien mainoselokuvien avulla. Kuljettaja sanoi: "Meillä on matkustajia, jotka haluavat päästä ulos etuovesta ja päästä ulos etuovesta. Pyydämme, että he laskeutuvat keski-ovesta, koska lasku vaikeuttaa matkustajia, mutta matkustaja voi silti vaatia pääsyä eteenpäin".

Yksi kuljettajien esiin tuomista ongelmista oli se, että kansalaiset valittivat Alo 153 Line -sarjaan useita kertoja. Hänen mukaansa valitukset, jotka johtuvat kuljettajille kuljettajille määrätyistä suureista seuraamuksista, valituksista, kuten valokuvista tai videoista, olisi pyydettävä todisteita.

Toinen kuljettaja sanoi, minibussi Minibussi-kuljettaja, joka haluaa minun soivan äänitorven ja poistuvan asemalta, voi valittaa minusta soittamalla edessäni Alo 153-matkustajalle, kun matkustajat saapuvat bussiin. ”

Yli kaksi tuntia kestäneessä kokouksessa kuljettajille annettiin kyselylomake, etteivät he kirjoita nimeään. Kokouksissa mainitut vaatimukset ja vastaukset kyselyn yksityiskohtaisiin kysymyksiin kootaan raportiksi. Tämän raportin mukaisesti IETT selventää toimenpiteitä, jotka on toteutettava julkisten yksityisten linja-autojen parantamiseksi.

Tapaamiset kuljettajien kanssa toistetaan säännöllisin väliajoin, mikä antaa mahdollisuuden selittää kaikkien yksityisten julkisten linja-autojen kuljettajien ongelmat ja kertoa kansalaisten vaatimuksista.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar