Oranssipöydän sovellus juna- ja asemilla alkaa tänään

Ilmainen kuljetus 1 miljoonalle vammaiselle matkustajalle rautateillä
oranssi pöytäsovellus alkaa asemalta ja asemilta tänään

Oranssipöydän sovellus junassa ja asemissa; Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö käynnistää oranssipöydän palvelupiste -sovelluksen, joka tukee vammaisia ​​matkustajia lippujen ostossa rautatieasemilla ja siirtämisessä nousuun laskeutumiseen ja kuljetusvälineisiin. Seremonia pidetään 2: ssä 2019: ssä joulukuun 10.00.

Orange Table Service Point -sovellus; 13-asema, jossa suurnopeusjunat pysähtyvät, ja vammaisten matkustajien nouto oranssin pöydän huoltopistealueelta aseman / aseman sisäänkäynnin kohdalla, sijoittamalla heidät istuimelle, johon he matkustavat junalla, ja palauttamalla ne oranssin pöydän huoltopisteen virkamiehille matkan lopussa.

13-asemalla / -asemalla, jossa suurnopeusjunat pysähtyvät Orange Table Service Point -sovellusta varten, TCDD Tasimacilik AS: n tarjoamiin 53-työntekijöihin, jotka ovat saaneet ammatillisen koulutuksen, on osoitettu analysoimalla vammaisten fyysisiä ja henkisiä tarpeita. Nämä palvelupisteet ovat Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze Station ja asemat.
Kun vammaiset matkustajat ostavat lippuja Internetistä, he täyttävät lomakkeen napsauttamalla ”vammaisten matkustajien ilmoituslomake” -painiketta yhteenvetoruudussa, ja vammaiset matkustajat, jotka eivät pysty täyttämään lomaketta, voivat hyötyä palvelusta hakemalla Orange Table -pistepisteeseen.

Oranssipöydän palvelusta hyötyvät matkustajat tapasivat aseman sisäänkäynnin kohdalla ja kuljetetaan istuimelle, johon he matkustavat, ja heidät tapataan saapumisasemalla ja seurataan aseman poistumistieltä ja ajoneuvoon, johon se ajaa.

Matkustajien, jotka haluavat hyötyä tästä palvelusta, on painettava oransseja painikkeita, jotka on asetettu erikoiskohteisiin asemien / asemien sisäänkäynnin kohdalla.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar