ESHOT-harjoittelu saa täyden arvosanan asiantuntijoilta

ESHOT valmiina hätätilanteisiin
ESHOT valmiina hätätilanteisiin

ESHOT-harjoittelu saa täyden arvosanan asiantuntijoilta; ESHOT-pääosaston Gedizin raskaat huoltotilat maanjäristyksessä ja paloharjoitukset olivat jännittäviä minuutteja.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT -pääosasto ei etsi hätäapulakien lakien mukaisesti toimintapaikkoja. Gedizin raskaassa huoltolaitoksessa 6,3-suuruusluokan maanjäristys tapahtui skenaarion seurauksena, ja siksi keskusvaraston sähköjärjestelmä oli tulipalo. Henkilökunta jätti varaston ilman paniikkia ja huomasi tulenarkojen palavien palojen lisääntyessä tulevat liekit ja kutsui palokunnan. Toisaalta henkilöstö, joka vastaa tulen sammuttamisesta ja evakuoinnista tullessaan varastoon, palonsammutusputket teki ensimmäisen toimenpiteen. Harjoittelu sai asiantuntijoilta täydet arvosanat

Turvalliselle alueelle kerätyt työntekijät laskettiin, ja lukumäärä puuttui harjoituksen takia. Kadonneen henkilöstön löytäminen on alkanut. Sen jälkeen kun lääketieteellinen ryhmä oli ensimmäisen kerran vaikuttanut haavoittuneeseen henkilökuntaan, henkilökunta lähetettiin sairaalaan ambulanssilla. Näiden harjoitusten avulla ESHOT-pääosasto pyrkii olemaan valmiina mahdollisiin hätätilanteisiin.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar