ENKA rakentaa valtatietä Serbiaan yhteistyökumppanin Bechtelin kanssa

bechtel enka uk rakentaa valtatietä Serbiassa
bechtel enka uk rakentaa valtatietä Serbiassa

Serbian tasavallan hallitus valitsi ENKA: n yhdessä yhteisyrityskumppaninsa Bechtelin kanssa suunnittelemaan ja rakentamaan Moravan käytävän moottoritiehanketta 10, joka yhdistää Keski-Serbian yleiseurooppalaisten käytävien 11 ja 112 kanssa.

Moravan käytävämoottoritiehanke on suunniteltu 1 km / h: n suunnittelulla alkaen Pojatesta ja A130: stä (pohjois-eteläinen moottoritie Keski-Serbiassa), joka kulkee Kruševacin (entinen Jugoslavian teollisuuskeskus) läpi Preljinaan pohjoiseen čačakista. 112 on kilometrijakoinen moottoritie nopeudella.

Hanke jatkuu itä-länsisuunnassa Länsi-Moravajoen laaksossa, ja sitä pidetään uusien taloudellisten käytävien tarjoajana Kruševacin teollisuuskaupungille ja kansainvälisille yhteyksille Bosnia, Montenegro ja Makedonia.

Allekirjoitetun sopimuksen ehtojen mukaan moottoritien rakentaminen alkaa 2020: n alkukuukausina ja valmistuu kokonaisen 2.5-rakennusvuoden aikana, jokaisen osan ollessa alle 4 vuotta.

Maantietien varrella on suunnitteilla kattava televerkko, jolla parannetaan pääsyä alueelle ja tarjotaan digitaalinen käytävä. Hankkeen puitteissa 10-uusi risteys, lukuisia rakenteita, jotka leikkaavat reittejä moottoriteitä, rautateitä ja Moravajokea, laajat eroosionesto-työt johtuvat Länsi-Moravajoen laajasta tulvavesistä, tulvasuojatoimenpiteet, pitkät joenpoistot, pengerrykset ja uusi Jokipohjan rakentaminen tapahtuu.

Lisäksi 78-silta, 24-ylitys, 12-alta, 20 miljoonaa m3-louhintatyötä, 17 miljoonaa m3 betonia, 490.000 miljoonaa m3-alustaa, 1.7 miljoonaa tonnia asfalttia ja 3 km pitkä kaite.

ENKA ja sen yhteisyrityskumppanille Bechtel vuodesta xnumx'l Albania, Kroatia, Kosovo, Turkki ja onnistuneesti sitoutui suuriin infrastruktuurihankkeisiin alueella, mukaan lukien suuria moottoriteitä Romaniassa. Tämän kumppanuuden ansiosta 1990-kilometrinen moottoritie rakennettiin tärkeiden teknisten rakenteiden, kuten tunnelien, siltojen ja viaduktien, baarista.

ENKA toteuttaa tämän tärkeän infrastruktuurihankkeen 60-historiansa aikana hankkimansa erinomaisen suunnittelu-, rakennus- ja valmistustaidon, sekä erinomaisten laatu-, ympäristö-, terveys- ja turvallisuusstandardiensa ansiosta.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar