Oranssipöydän sovellus esteettömälle rautatiekuljetukselle käynnistyi

oranssin pöydän sovellus esteetöntä kuljetusta varten aloitettu
oranssin pöydän sovellus esteetöntä kuljetusta varten aloitettu

Oranssipöydän sovellus esteettömälle rautatiekuljetukselle aloitettu; Adil Karaismailoğlu, apulaisliikenne- ja infrastruktuuriministeri: ken Kehitettäessä esteettömyyspalveluita palautteen avulla haluamme, että näitä käytäntöjä pidetään oikeuksina ja palveluina, ei apuna. "

Tuella suoritetussa Transportation ja infrastruktuuri ministeriötä esteetön pääsy tavoitteen "Saavutettavuus projekti matkustajaliikennepalvelujen Turkissa", The 2 rautatieliikenteessä joulukuu 2019 "Orange Table" palvelupisteet annettiin seremoniassa Ankarassa rautatieasemalta.

Tilaisuuteen osallistuivat liikenne- ja infrastruktuuriministerin sijainen Adil Karaismailoğlu, TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD: n liikennejohtaja Kamuran Yazici, perhe, työ- ja sosiaaliministeriö, kansalaisjärjestöjen edustajat, rautatieoperaattorit, kansalaiset.

Varaministeri Karaismailoğlu puheessaan tilaisuudessa ja vammaisten on siirtynyt ensimmäisen hakemuksen Turkissa "Orange Table" pyytämän sovelluksen, ei kiitollisuutta, saavuttaen ammattimaisen esittely palvelut, jotka ovat oikeassa, että se olisi mahdollista.

“Oranssipöydän sovellus käynnistyi 13-asemalla ja asemalla YHT-asennolla”

Karaismailoğlu korosti, että palvelu on saatavana 13-pisteessä suurnopeusjuna-asemilla ja rautatieasemilla ensimmäisessä vaiheessa ja että 53-henkilöstön kanssa tarjottava palvelu laajennetaan tulevalle ajanjaksolle muihin tärkeimpiin asemiin.

Karaismailoğlu, uncu Orange Table ”-palvelupiste kansalaisille, jotka haluavat hyötyä tästä palvelupyynnöstä, kertovat Internetissä, virastoissa tai puhelinkeskuksessa ostaessasi Karaismailoğlua kuvaavia lippuja, sanoi:

”Kun matkan päivämäärä saapuu, kansalaisemme painaa ja odottaa palvelupistepainiketta aseman sisäänkäynnillä, mistä asemalta tai nousupysäkiltä hän aikoo lähteä, ja hän menee samanaikaisesti työystävämme luo. Sitten upseeri tulee ja matkustaa istuimelle seuraamaan kansalaisiamme. Asemalla, jolla matkustajamme laskeutuvat, Masa Orange Table ”tapaa palveluhenkilön ja seuraa matkustajamme aseman poistumistieltä. Vammainen kansalaisemme saa palvelun luottavaisissa ja osaavissa käsissä siitä hetkestä, kun asema saapuu ensimmäiselle sisäänkäynnille poistumisoven kohdalla asemalla, jossa se laskeutuu. "

Karaismailoğlu totesi myös, että he seuraavat seurauksena vammaisille kansalaisille tarjottavan palvelun parantamista, ja sanoi, että haluaisin muistuttaa teitä siitä, että työskentelemme paremmin palautteen avulla. Koska näemme asian palveluna, ei apuna

Karaismailoğlu totesi, että he toimivat haaretin saavutettavuuden kannalta helpon kuljetuksen tarjoamiseksi kaikille ”, ja toteaa, että palvelu, jota tarjotaan ensisijaisesti vammaisille kansalaisille, sisältää tulevaisuudessa myös liikuntarajoitteisia matkustajia.

"Yhteiskunnassa, jossa vammaiset kansalaiset ovat tyytyväisiä, kaikki ovat onnellinen"

Karaismailoğlu huomautti, että jokainen on onnellinen yhteiskunnassa, jossa vammaiset ovat tyytyväisiä, ja sanoi: Koska tietoisuus on tällaisessa yhteiskunnassa korkeaa, empaattitietoisuus on kehittynyt. Sosiaalinen älykkyys on korkeimmalla tasolla, mukaan lukien osallistava näkökulma eikä syrjintää. Kävelimme harjoittamisesta Turkin kattavin saavutettavuutta hankkeen tämän seikan. "Arvioinnissa todettiin.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun kertoi, että N 3-joulukuun vammaisten maailmanpäivän olduğun -tapahtumassa järjestettiin tilaisuus luoda synergiaa ja tietoisuutta uusien ratkaisujen tuottamiseksi vammaisten ongelmiin.

Uygun, sanoi: Vammaiset matkustajat ennen ja jälkeen matkan saadakseen apua yardım Orange Table ”-sovellukseen, ensinnäkin, kun YHT: t asettuvat Ankarassa, Eryamanissa, Polatlissa, Eskisehirissä, Bilecikissä, Bozuyukissa, Arifiyessä, Izmitissä, Gebzessä, Pendikissä, Sogutlucesmessa, Halkalı ja Konya, asema palvelee. Oranssi pöytä, joka otettiin käyttöön 53-henkilöstön kanssa yhteistyössä TCDD Taşımacılık AŞ: n kanssa, laajenee tulevina vuosina. ”

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeriön neuvonantaja Bennur Karaburun kertoi: ”Liikenne- ja infrastruktuuriministeriömme tarjoaa joka vuosi erittäin hienoja lahjoja vammaisille 3-joulukuun vammaisten maailmanpäivänä. Oranssi pöytä oli myös mukava lahja. Kiitos. ”

"Saavutettavuus on avainkysymys."

Turkki Vammaiset ry puheenjohtaja Turhan İçli Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen vammaisten oikeuksista "Viime vuosina Turkissa puitteissa lain vammaisuuteen virkavapaalla ovat erittäin mukavia ja niin soinnillisen tietoisuuden lisääntyminen.

© Saavutettavuus on avainkysymys. Muita oikeuksia ei voida käyttää ilman, että tätä saavutetaan. "

Turkki Vammaiset Association presidentti Chalabi on myös, että oikeus vammaisten henkilöiden jokaiselle oikeuden matkustaa, niin että vammaiset voivat osallistua yhteisön elämään, hän sanoi.

Keskustelujen jälkeen käynnistettiin Orange Table Service Point -sovellus.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar