Eminönü Eyüpsultan Alibeyköy raitiovaunulinja päättyy 2020

eminon hänen eyupsultan alibeykoy -raitiovaunulinjansa loppuu lopussa
eminon hänen eyupsultan alibeykoy -raitiovaunulinjansa loppuu lopussa

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu sai ensin tietoa Yol-talvitöistä Edirkekapın tienhoito- ja infrastruktuurikoordinaation osastolla ja muutti sitten Eyüpsultaniin, Eminönü Eyüpsultan Alibeyköy Tramwaylle, jonka rakentamista ei saatu päätökseen marraskuun 2016 jälkeen. Tutki linjan rakentamista. Imamoglu, raitiovaunulinja Balatin ja Feshanen välillä, pysähtyy noin 2 kilometriä, käveli henkilökunnan kanssa. Imamoglu, joka suorittaa hitsauksen kiskojen saksien välillä, vastasi toimittajien kysymyksiin täällä. Imamoglu, "Entinen metsä- ja vesiministeri Veysel Eroglu, Istanbulin kuivuusjulistuksen jälkeen." Olen työskennellyt viikon ajan. Suunnitelmani ovat valmiita pyynnöstä. Autamme presidentin määräyksessä ", hän sanoi. Onko sinulla pyyntö ”,” entinen İSKİ: n pääjohtaja, ministeri. Neuvoni on, että jos on mahdollisuus tai tilaisuus, hän voi keskustella kanssamme odottamatta tilausta. Me etsimme häntä. Tällaiset kiireelliset ja tärkeät julkiset asiat eivät odota tilauksia. ”


Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu osallistui tienhuolto- ja infrastruktuurikoordinaation osastossa Edirnekapıssa pidettyyn esitykseen. IMAMOGLU-johdolla oli täysi henkilöstö. Teiden kunnossapidon ja infrastruktuurin koordinointiosaston päällikkö Seyfullah Demirel kertoi Imamoglusta ja sen mukana olevasta valtuuskunnasta teknisiä tietoja Istanbulin talvivalmistelujen työprosesseista sekä heidän työvoimastaan ​​ja rakennuskoneistaan. Imamoglu, joka halusi IMM: n tytäryhtiöiden tuottavan yhteisiä taulukoita ongelmien ratkaisemiseksi, kertoi: ”Ystäväni tekivät valmistelut palvellaksemme kansalaisiamme samaan aikaan ja puuttuakseen häiriöihin, joita he elävät tien päällä. En usko, että meillä olisi puutteita. Tämä sisältää kylät. Olemme valmiita kaikesta maaseudustamme kaupungin keskustaan. 39 sanoi, milyon Työskentelemme miljoonan edessä. Esityksen jälkeen İmamoğlu tapasi henkilökunnan ja teki tutkimuksia kentällä.

KÄSINTEET SEURAAVAT LASIT HITSAAVAT

İmamoğlu muutti myöhemmin tutkintonsa Edirnekapıssa Balattiin. İmamoğlu toteutti yhdessä IMM: n ylimmän johdon kanssa Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy raitiovaunulinjan rakentamisen, jonka rakentaminen aloitettiin marraskuussa 2016, mutta jota ei pystytty saamaan päätökseen suunnitellussa ajassa. Imamoglu, joka käveli 2-kilometritietä pitkin kiskoja Balatista Feshane-asemille, sai tietoja viranomaisilta. İmamoğlu, joka osui samaan aikaan työntekijöiden tekemien hitsausprosessien kanssa kiskojen välissä, sai tietoja työntekijöiltä keskeyttämällä. Imamoglu, käsineiden ja suojalasien käyttäminen, hitsausprosessi, suoritettu työntekijöiden ohjaamana. Tänä aikana tapahtui värikuvia.

Imamoglu, toimittajat vastasivat esityslistalla oleviin kysymyksiin kiskoilla. Imamoglun esittämät kysymykset ja IMM: n presidentin vastaukset olivat seuraavat:

"Haluamme viimeistellä linjan ennen olutta"


Työ alkoi uudestaan. Näkyykö se yhtenä rivinä?

Älä lopeta, kutsutaan sitä hiukan hitaammaksi linjaksi. Aikaisemmin oli suunniteltu korvaus. Se oli hidastunut, koska se oli ohi; mutta yritys jatkoi työtä jälleen hieman. Työskentelemme lisäresurssien parissa. Haluamme saada tämän paikan valmiiksi 2020: iin. Ei vain tämä linja, vaan myös Unkapanı-kulku 2020: ssä ... Koska suunnittelusta oli puutetta, hankkeista puuttui. Ystäväni menivät heidän luokseen. Viimeiseen pysähdykseen saakka sekä metrolinjaan yhdistävä siirtokeskus että Sirkeci-Eminönü-osa jatkavat kaikkia risteyspisteiden suunnitelmia jalankulkijoiden ja raidejärjestelmien kanssa. Linja, jota kiihdytämme ja välitämme paljon. Alibeyköystä Eminönülle ja Sirkeciin matkustaa erittäin vilkkaasti. Mutta mikä tärkeintä meille, puhumme turistialueesta koko päivän ajan. Toiselta puolelta kaunis linja oli suunniteltu katsomaan Kultaista sarvia. Mutta valitettavasti se eteni hitaasti. Haluamme saada sen päätökseen mahdollisimman pian. Täällä on hienoja kohteita. Meillä on museoita Kultaisen sarven pankeilla. Suunnittelemme kauniita viheralueita. On myös historiallisia alueita Balatista Eyüpsultaniin. Se on erittäin tuottava linja, joka myötävaikuttaa sekä turistiseen että nykyaikaiseen ihmisten kuljetukseen, ja myös pysähtyy Mecidiyeköy-Mahmutbey-linjalla. Siksi pyrimme tekemään tämän kauniin linjan Istanbulin ihmisille 2020-tapahtumassa.

Kun sanot 2020, milloin?

Optimismista puhuen on loppukesä. Hieman realistisempi, se on kuin vuoden loppua. Voimme kiihdyttää. Tietenkin tämä koskee myös rahoitusta. Sisällä on joitain teknisiä kysymyksiä, ystäväni keskittyvät niihin. Mutta toivon, että loppumme täällä uhrauksella.

”ALAH: N OIKEUS ON KOLME”

Olemme nähneet Kadir Topbaşin tämän linjan seremonioissa aiemmin, sitten Mevlüt Uysalin. Nyt kolmantena pormestarina tutkit tätä linjaa. Kuinka paljon rahoitusta tarvitsen? Kuinka paljon jäljellä on prosentteina?

Tiedät, että Allahilla on kolme oikeutta. Itse asiassa 35 on kokonaiskustannusten rajalla. Rahoitusta ei ole suunniteltu aikaisemmin. Suunniteltu oli noin prosenttia 60: stä ja rahoitusta löytyi. Kun se oli valmis, yritys keskeytyi ennen vaaleja ja kun saavuimme, prosessi eteni vähitellen tietyin perustein; mutta päivän päätteeksi urakoitsija vaatii perustellusti rahoitusta. Joten viimeistelemme loput 35. Pidämme tätä linjaa erityisen tärkeänä. Koska hän on varattu tarpeeksi historialliseen kankaaseen. Joitakin paikkoja on selvästi väärinkäytetty huomiotta jättämisen ja kiireisen aseman vuoksi. Ja poistamme nämä väärinkäytöt nopeasti. Tämä on yksi kauneimmista paikoista maailmassa. Meillä on suuri merkitys hänelle.

Annetaanko rahoitusta ulkomaisilla lainoilla?

Tietysti etsimme jokaista lähdettä. Ulkomaiset lähteet vaikuttavat tarkoituksenmukaisemmilta tällä kaudella. Meillä on tuottavampia keskusteluja. Jotkut lähteet ovat paikalla. Mutta tässä, noudattaminen, noudattaminen, pidempi aika, jotkut luvat ... Kaikki tärkeät. Osa työstämme tulee edustajakokouksen esityslistalle. Joillakin asioilla on Ankaran hyväksyntä. Seuraamme sitä kokonaisvaltaisesti.

”LIIKENNE YA GÖKSUON,” VESI ”VASTAUS EROĞLUON

Tevfik Göksulla on ollut liikenneongelmia Istanbulissa 6 kuukauden ajan, 25 ei ole ollut siellä jo vuosia?

Hän todennäköisesti halusi tehdä vitsi. Mutta luulen, että hän käveli hiukan liikaa nurmikolla. Hän ei voinut tehdä sitä paljain jaloin. Muutenkin. Yleisö on ymmärtänyt, mitä tarkoitat. Minun ei tarvitse vastata siihen.

Entinen metsä- ja vesiministeri Veysel Eroğlu Istanbulissa tehdyn kuivuusjulistuksen jälkeen "Olen työskennellyt viikon ajan, suunnitelmani ovat valmiita pyynnöstä. Autamme presidentin määräyksessä", hän sanoi. Onko sinulla pyyntö?

Entinen ISKI: n pääjohtaja, ministeri. Neuvoni on, että jos on mahdollisuus tai tilaisuus, hän voi keskustella kanssamme odottamatta tilausta. Me etsimme häntä. Tällaiset kiireelliset ja tärkeät julkiset kysymykset eivät odota tilauksia. Se on ensimmäinen neuvoni. Toinen asia on se; Melen-ongelma on olemassa. Katso, tänään on vuosi, joka pitäisi saada päätökseen jo nyt, vuosi 3 on vuosi, jonka he ilmoittivat. Toisin sanoen 2016: n päättymispäivä, jonka he ilmoittivat joulukuun ensimmäisellä viikolla, jonka on päätyttävä 3: ään, on kulunut vuosi. Miksi se ei ole ohitse? Loppumismahdollisuuksia ei ole vielä, koska niihin on lisäinvestointeja. Sijoituksen pitäisi tulla ulos. Ja puhumme siitä. Melen on valmis. Emme sanoneet: 'Mitään ei ole tehty. Paljon kiitoksia tehdystä työstä. Tietenkin se tulee. Onko 25 helppoa vuosia? Olet hallinnut vuosisadan vuosisadan. Olemme kiitoksia ja arvostamme sitä. Mutta Melen ei ole ohi. Tämä Melenin ongelmat, jotka eivät lopu, ongelmat ratkaistaan ​​niin pian kuin mahdollista, otetaan käyttöön. Toisin sanoen viivästyksiä tai taloudellisia ongelmia ei pitäisi olla. Se on voitettava niin pian kuin mahdollista. Sanoin, että puhemiehen olisi kysyttävä mahdollisista virheistä. En sanonut mitään muuta. 3 on päivä, jota he kutsuvat vuodeksi, avataan aiemmin. Muu kuin, kuten sanoin; Jos hän haluaa antaa meille tietoja, mielestäni tilaa ei tarvitse tehdä, tämä on julkinen palvelu, ovemme on auki. Me etsimme häntä. İSKİ: n toimitusjohtaja soittaa heille ja pyytää heiltä tietoja. Jos on, käytämme panosta mielellään. Joten kaikki ideat, kaikki tässä maassa tuotetut hyvät ymmärrykset ovat avoinna ovellemme.

"MIKSEN MELEN DAM EI OLE VALMIS"

Päätöksen mukaan Melen tulee peliin kaikissa keskusteluissa. Melenin sanotaan toimittaneen vettä Istanbuliin. Onko Melen sisään vai ulos?

Melen tulvia, mutta puhumme padosta. Milloin Melen tulvii? Se tulostaa nyt. Sitä ei voi kuitenkaan tulostaa kesän keskellä tai se menee minimiin. Miksi? Että Melen-joen vesi oli tuolloin alhainen. Miksi Melenin pato rakennetaan? Aina siellä vesivarojen muodostumista varten. 30 on vuotuinen projekti, jokaisella on työvoimaa. Tarkoitan, että joku ajatteli sitä 80-vuosina. Sitten joku teki tämän päätöksen ilman valtion suunnittelua ja niin edelleen ja niin edelleen. Sanotaan, että; Se on ohi 2016. Ja vettä kerääntyy sinne, jopa vaikeimmassa tilanteessa, vesi voi valua sinne, jopa kuivimpaan aikaan. Mutta nyt, kun Melen-joki kohoaa, kyllä, vettä tulee meiltä. Vesi tulee Istırancalarista. Kaikki ovat mukana. Joten siinä ei ole mitään vikaa. Ongelma on: Miksi Melenin pato ei päättynyt? Mitkä ovat toteutettavat esteet, mitkä ovat esteet? Ja miten nämä ratkaistaan? Kerro meille tästä nopeasti. Se on niin yksinkertaista.

Tutkimusten päätyttyä İmamoğlu rukoili perjantaina Valksan sulttaanin moskeijassa Aksarayssa.

RAKENNUS JATKUU 2016

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy raitiovaunulinjan työt aloitettiin marraskuussa 2016. Kun 10,1-kilometrinen 14-aseman rautatiejärjestelmä on valmis, 15 voi kuljettaa tuhat matkustajaa yhdessä suunnassa tunnissa. Fatihin ja Eyüpsultanin alueita kattava linja jatkuu Historiallisen niemimaan Kultaisen sarven rannikolla Eyüpsultaniin ja sieltä IMM Alibeyköyn taskubussi-asemalle. Vuonna raitiolinja, jatkuva energiansyöttöjärjestelmän maasta sovelletaan ensimmäisen kerran Turkissa (catenery ilmainen) levitetään. Järjestelmä, joka poistaa "pilajohtimien" aiheuttaman kuvan pilaantumisen, perustuu siihen, että raitiotie vastaanottaa energiaa kolmannesta kiskosta, joka on sijoitettu kahden kiskon väliin. Tällä tavalla ajoneuvoa ohjataan täysin elektronisen järjestelmän kautta. Raitiolinja, joka sijaitsee Fatih- ja Eyüpsultan-alueiden rajoilla; Kabataş-Bağcılarin raitiovaunu- ja kaupunkilinjat Eminönü lauttalaiturilla Eminönü-asemalla, Hacıosman-Yenikapı-metrolinjalla ja Küçükpazar-asemalla, Eyüpsultan-Piyer Loti -köysirata ja Eyüpsultan-köysirata, Mecidiyeköy-Mahmbebey Metro. integroidaan myös Metrobus Lineen Ayvansarayn asemalla. Linja tarjoaa myös integroinnin merikuljetuksiin Eminönü-, Fener-, Balat-, Ayvansarayn- ja Eyüp-laiturilta.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar