EGO: n toimitusjohtaja Alkaş tapasi yksityisten julkisen liikenteen osuuskuntien viranomaisten kanssa

ego pääjohtaja alkas private tapasi julkisen liikenteen osuuskunnan virkamiehiä
ego pääjohtaja alkas private tapasi julkisen liikenteen osuuskunnan virkamiehiä

EGO: n toimitusjohtaja Nihat Alkaş, varatoimitusjohtaja Fatih Eryilmaz tapasi yksityisen julkisen liikenteen osuuskunnan virkamiehiä alueilta. Alkaş, kokouksessa pitämässään puheessa, "Tärkein tehtävämme, Ankaran ihmiset suotuisimmissa olosuhteissa, mukavin, mahdollisimman pian, taloudellisin ja kestävin kuljetus", hän sanoi.

Puhelinkeskukset ja muut viestintäkanavat, suurin osa kemikaaliviraston pyynnöistä ja valituksista, joissa todettiin, että kuljetus oli peräisin Alkasta, erityisen julkisen liikenteen virkamiehistä noudattamaan työaikoja, liikennesääntöjä ja erityisesti kansalaisia ​​pyysi käyttäytymään töykeästi.

Alkaş kertoi haluavansa ratkaista ongelmat tulemalla yhdessä kaikkien sidosryhmien kanssa ja sopimalla siitä, että he löytävät yhdessä sopivimman mallin julkiseen liikenteeseen. Alkaş huomautti, että ratkaisukeskeinen ja keskinäinen ajatustenvaihto on tärkeää sosiaalisen kunnan ymmärryksessä, Alkaş lisäsi, että he löytävät tämän ymmärryksen lisäksi parhaat, oikeat ja kauneimmat.

Linja-autoyksikön päällikkö Mustafa Geyikçi osallistui myös kokoukseen, jossa kuunneltiin yksityisen julkisen liikenteen osuuskunnan virkamiesten vaatimuksia.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar