Ilmainen kuljetus 1 miljoonalle vammaiselle matkustajalle rautateillä

Ilmainen kuljetus 1 miljoonalle vammaiselle matkustajalle rautateillä
oranssi pöytäsovellus alkaa asemalta ja asemilta tänään

Liikenne ja infrastruktuuri ministeri M. Cahit Turhan, saavutettavuutta henkilöliikenteen palveluja Turkissa ja ilmaisi jatkui kaikissa vaiheissa kuljetus hankkeen toteuttamiseen ", jonka projektin laajuutta, kuljetus on yksi perusoikeuksista ja tarpeet mukavin, helpoin tapa tavata ja enemmän yleisön Integroitumiseksi käynnistämme Orange Table -sovelluksen 2 joulukuussa. ”

Turhan, ministeriö, työskenteli vammaisten ihmisten elämän helpottamiseksi.

Tuella suoritetussa ministeriön "Esteettömyys projekti matkustajaliikennepalvelujen Turkissa", että täytäntöönpanon jatkaminen kaikkien kuljetustavat julki Turhan, sanoi, että yksi esteettömän kuljetuspalvelut laittaa hakemuksen.

Turhan ilmoitti, että Orange Table -sovellus otetaan käyttöön joulukuussa 2, jotta vammaisten perusoikeudet ja tarpeet voidaan vastata parhaiten ja helpoimmin ja integroitua paremmin yhteiskuntaan. ja sitten apu olisi systemaattista, hän sanoi.

"Oranssia taulukkoa toteutetaan 13-asemalla"

Turhan ilmoitti, että matkustajat, jotka haluavat hyötyä tästä sovelluksesta, napsauttavat lipunmyyntinäytössä olevaa linkkiä ja täyttävät ”Avunpyyntölomake” ja toimittavat apupyyntönsä.

”Osoitepöydän henkilöstö avustaa Internet-osoitteen kautta apua hakevia matkustajia matkoillaan. Tässä prosessissa asianomainen matkustaja, henkilöstön mukana matkustaessaan istuimelle ja saapumisasemalle asemalle uudelleen henkilöstön avulla, toimitetaan poistumistielle. Et ole yksin junamatkoillasi Oranssi taulukko -sovellus, jonka TCDD ja TCDD: n liikenteen pääosasto toteuttivat Önce Human First -mysionin tehtävänä, toteutetaan 13-henkilöstön kanssa 53-asemalla / -asemalla, jossa suurnopeusjunat pysähtyvät ensisijaisesti. ”

"Vapaa pääsy 1 miljoonaan vammaiseen matkustajaan tänä vuonna"

Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze -asemat saavat Oranssipöydän palvelun, Turhanilla, YHT'lerillä on myös kaikenlaiset palvelut vammaisten matkustajien mukavuuksille.

Turhan totesi, että YHT-sarjoissa on vammaisille matkustajille varattuja erityisiä paikkoja, joihin sisältyy vammaisille tarkoitettuja käymälöitä ja vammaisille tarkoitettuja luiskeja. Turhan sanoi, çalış Ponnisteluja tehdään edelleen olemassa olevan ajoneuvokannan ja uusien ajoneuvojen saavuttamiseksi vammaisille matkustajille. Kommunikoidakseen kuulovammaisten matkustajien kanssa 20-henkilöstölle annettiin viittomakielen koulutus 76-työpaikalla ja suhteiden eturintamassa olevaa 208-henkilöstöä koulutetaan kommunikoimaan vammaisten matkustajien kanssa. ”

Turhan korosti myös, että vammaisten avustajia käytetään puhelinkeskuksessa numeroidulla 444 82 33 ja että puhelinsoiton kautta on mahdollista soittaa videopuheluita.

Muistuttaen, että vain matkustaja, jolla on 40-vammaisuus, voi matkustaa ilmaiseksi vammaisen ja hänen seuralaisensa kanssa, jonka vammaisuus on vähintään 50, Turhan sanoi, että viime vuonna YHT, 1-ääriviivat ja aluejunat tarjosivat ilmaisen kuljetuksen yli XMUMX miljoonalle vammaiselle matkustajalle.

Posta Näkövammaisten postituskulut ilmainen ”

Turhan, vammaisten ja pääkonttorien ystävien maailmanjärjestö tämän vuoden loppuun saakka, nykyinen APS-kuriiri-, posti- ja rahtiliikennesopimus, hän sanoi.

Turkki hädänalaisia ​​yleisen pyörätuolissa, että akkukoneet lähettänyt osoittaa Turhan, APS in 0-30 kilon valikoima Courier / Mail Toimitus veloitetaan 16 kiloa, kun taas 30 kiloa yläpuolella lastin sanoi minulle niin 30 alennuksia sovelletaan.

Jotkut näkövammaisille näppäimistöille tarkoitetut PTTMatiklerin-näppäimistöt tarjoavat asiakkaille PTT AŞ: n, joka kiinnittää huomion Turhanin, PTTMatiklerinin talletus-, nosto- ja kuittiyksiköihin kaihtimien käytöstä näkövammaisille tarkoitettujen yksiköiden nimissä.

YNZD 25 alennus kaapelipalveluista yüzde

noin 3 miljoonaa kuulovammaisten hyötymään tehokkaampia sähköisen hallinnon Gateway palvelut Turkissa varten "sähköisen hallinnon mitään esteitä" projekti Turhan korosti, että toteutus, webissä 2015 (www.turkiye.gov.t on), matkapuhelimet viime vuonna (android, iOS), kuulovammaisten kansalaisten keskus kertoi palvelun aloittamisesta.

Projektin myötä kuulovammaisten kansalaisten pyynnöt, ehdotukset ja valitukset e-hallituksen portista koskettavat suoraan kansalaisten edustajia välittämällä viestinnän aiheuttamat väärinkäsitykset ja ajan menettäminen Turhan: "Tällä tavoin tarkoituksena on parantaa kuulovammaisten kansalaisten elämänlaatua. Esteetön viestintäkeskusmme on avoinna 08.00-18.00 aukioloaikoina, paitsi viikonloppu ja juhlapyhin. Älä unohda salasanaa enimmäkseen sosiaaliturvalaitoksen palveluissa. Tuloverohallinnon verovelkakysely, oikeusministeriön rikosrekisteritiedot ja oikeusjutututkimuspuhelut ovat tulossa.Kul hän sanoi.

Turhan totesi, että 25-alennusta sovelletaan kaikissa hinnoissa ja kampanjoissa vammaisten asiakkaiden kaapelipalveluissa, ja lisäsi, että alın 5126 ”lukitsematon viestintälinja tarjoaa asiakaspyynnöt ilmaiseksi tekstiviestitse.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar