Balıkesir maaseudulla rakennetut turvalliset sillat

balikesir maaseutu teki turvallisia siltoja
balikesir maaseutu teki turvallisia siltoja

Turvallisia siltoja rakennettiin Balıkesirin maaseudulle; Balıkesirin pääkaupunkikunta tuhosi unkarilaiset-Karamanlar- ja Nusret-Kepsut-joen sillat, jotka ovat vaarassa käytön kannalta suureksi. Ne rakennettiin uudelleen turvalliseksi ja kaksikaistaiseksi. Liikenteelle avattujen siltojen ansiosta kuljetus kaupunginosien välillä on lyhentynyt ja turvattu.

Balıkesirin pääkaupunkiseudun tiedeosasto jatkaa työtä maaseudulla. Viimeistely elämänsä Unkarin unkarilaisten alueen keskusalueella, joka oli kytketty Karamanlarin naapuruston yhdistävän sillan piiriin ja yhdistetty Balikesirin piirikeskukseen. Kepsut'an silta piirikunnan keskustaan ​​on uusittu. Balıkesirin pääkaupunkikunta purettiin ja rakennettiin uudelleen silloilla, joilla on suuri merkitys alueen asukkaille, ja niistä tehtiin turvallisempia ja toimivampia.

Unkarilaisten neljänneksen ja Karamanlarin teitä yhdistävä silta on kriittisen tärkeä, koska se tarjoaa kuljetuksen moniin kyliin, kun taas Kepsutin piirin ja Balıkesirin keskusta Nusret-korttelista vanhaan kapeaan osavaltioon yhdistävä silta laajennettiin ja tehtiin hyödyllisemmäksi.

PÄÄSY UNKARIIN on helppoa

12 metriä leveä 61 metriä pitkä tuplakaista, jonka unkarilaiset ja Karamanlar'ın rakensivat jalan yhdistävän sillan molemmille puolille, voidaan avata turvallisesti liikenteelle. Kun silta avattiin liikenteelle, unkarilaisten naapurustosta tuli helpommin saataville monissa kylissä.

NUSRET CENTER 20 KM LÄHESTYMISTAPA

Yksikaistainen silta, joka tarjoaa kuljetuksen Nusretin maaseutuympäristöön ja on myös suuri vaara sen käytössä; 12-metrin leveys 30-metrin pituus avattiin liikenteelle jalankulkijoiden jalkakäytävällä molemmin puolin.

Siltojen rakentamisen ja alueen ihmisille suuntautuvan liikenteen valmistuminen ennen tulevaa talvea on herättänyt suurta iloa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar