Antalya 3. Vaiheraitejärjestelmän linjakiskot aloitettiin

kiskot alkoivat arkistoida antalya-vaiheraiteisiin
kiskot alkoivat arkistoida antalya-vaiheraiteisiin

Antalya 3. Kiskot alkoivat asettaa lattiaraiteille; Antalyan pääkaupunkiseudun kunta 3. Etap Rail System -linjan työt jatkuvat täydellä nopeudella. Rautatiet aloitettiin Dumlupınar-bulevardin osuudella linjan linja-autoterminaalin ja Akdenizin yliopiston Meltemin portin välissä. Yliopiston ja Meltemin naapuruston välillä on myös uusi risteys.

Kiskoja alettiin laittaa 3: n toisen vaiheen rautatiejärjestelmän linjan Otogar-Meltem vaiheelle, joka yhdistää Antalyan metropolialueen kunnan Varsakin linja-autoasemaan, Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalaan ja sitten lentokentälle ja Aksulle. Sadeveden viemärilinjan töiden jälkeen suoritetaan kiskon kokoonpano ja linjabetonivalu.

UUSI JUNCTION YLIOPISTON ETUUN

Välimeren yliopiston Meltemin portti monikerroksisen risteyksen edessä alkoi. Meltemin portissa, jota opiskelijat käyttävät laajasti, autoliikenne kulkee ylhäältä monikerroksisen risteyskoulutuksen yhteydessä, joka on suunniteltu jalankulkijoiden turvallisuutta ajatellen. Linja-autoaseman suunnasta tuleva rautatiejärjestelmä yhdistyy tasolta Meltemin naapurustoon ja ulottuu koulutus- ja tutkimussairaalaan. Näyttämöiden puitteissa jalankulkijoiden ylitys liukuportaiden ja hissien kanssa jatkuu kahdessa eri pisteessä: Dumlupınar Boulevard-Ulusoy Street -risteyskohdassa ja Akdeniz University-Gendarmerie -kadulla. 3. Lavan viimeisessä osassa töiden on tarkoitus valmistua ja aloittaa palveleminen 2020-vuonna.

Antalyan rautatiejärjestelmän kartta

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar