Ankaran metropuhdistushenkilöstön ensimmäistä kertaa järjestetty seminaari

ankara metro-siivoushenkilöstö ensimmäistä kertaa henkilökohtaisen kehityksen seminaarissa
ankara metro-siivoushenkilöstö ensimmäistä kertaa henkilökohtaisen kehityksen seminaarissa

Metropolitan kunta pääosasto EGO yhteistyötä Kuntaliitolle Turkin ANKARAY metroasemalta ja siivoushenkilöstöstä ensimmäistä kertaa "Personal Development" -seminaariin annetaan.

EGO: n palveluiden parantamisen ja kehittämisen pääosasto, rautatiejärjestelmien osasto sekä henkilöstö- ja koulutusosasto aloitti seminaarin; tehokas viestintä, stressin ja vihan hallinta ja kohteliaisuus.

ERITYISET KOULUTUKSET

Hacettepen yliopiston tiedekunnan jäsen Assoc. Tohtori Gülgün Karahalilin järjestämä koulutus EGO: n pääosaston Ankaran metro-käyttö- ja huoltokeskuksessa on merkitystä Başkentin teattereiden taiteilijoiden näytelmien ja musiikkikonserttien kanssa.

Professori totesi, että ensimmäistä kertaa henkilökohtaista kehitystä seminaarin taloudenhoito henkilökunta. Tohtori Karahalil sanoi, ama Seminaarin tavoitteena on onnelliset työntekijät, onnelliset ihmiset. Tuemme koulutuksia teatteriryhmän parodioilla. Teatterin ulkopuolella musiikki on hiukan rentouttavaa henkilökunnan kanssa. Näemme, että he ovat erittäin iloisia nähdessään, että heitä arvostetaan. ”

HENKILÖSTÖN Tyytyväisyys mitataan

Pääkaupunkiseudun kunta, joka jatkaa täydennyskoulutustaan ​​tarjotakseen parempaa laatua palvelua pääkaupungin kansalaisille, antaa henkilöstön tyytyväisyydelle merkityksen.

Henkilöstön tyytyväisyyttä mitataan kyselylomakkeella stressin hallintaa koskevan koulutuksen jälkeen sekä siivoushenkilöstön henkilökohtaisen kehityksen ja tehokkaan viestinnän vahvistamiselle. Yhteensä 515-vammaiset hyötyvät koulutuksesta.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar