Ankara Malatya 4 syyskuun sininen juna-aikataulut täytyy aloittaa uudelleen

ankara malatya syyskuun sinisen junayhteyden pitäisi alkaa uudelleen
ankara malatya syyskuun sinisen junayhteyden pitäisi alkaa uudelleen

AK-puolueen varajäsen Malatya Hakan Kahtalı, rautatieliittojen Malatyan sivukonttorin presidentti Hikmet Kazgan vieraili onnissa.

Varapuheenjohtaja Kahtalı yhdessä Demir-Yol İş -liiton Malatyan seurakunnan presidentin Hikmet Kazganin vierailun kanssa vieraili äskettäin toimistossaan ja toivoi sinun parantuvan.

Unionin presidentti Hikmet Kazgan kiitti AK: n puolueen Malatya-edustajaa Hakan Kahtalıa tyytyväisyydestään vierailuun ja sanoi: "Arvostamme varajäsenemme aina. Seuraamme ja tuemme aina tiiviisti rehellisesti ja ahkerasti. ”

Kazgan kertoi, että kansalaisyhteiskunnan organisaatiot ja politiikka ovat aina yhdessä, ja AK-puolue pitää tätä herkkyyttä tärkeänä niin kauan kuin se on vallassa. Kazgan, myös pysäyttämällä lennot Malatya 4 syyskuun siniseen junaan, on myös merkittävä puute "Siirt Kurtalan Express nyt, mutta huone on erittäin kiireinen, joten haluamme tuoda sinisen junan uudelleen", hän sanoi.

Kansanedustaja Kahtalı totesi, että heillä oli läheinen ystävyys Kazganin ja 30in kanssa, jotka valittiin unionin presidentiksi, ja toivotti hänelle menestystä uudessa tehtävässään. Kahtalı kertoi: ”Rautatieliitto-unionimme pyrkii suojelemaan Malatyan lisäarvonkohtana työskentelevien työntekijöiden oikeuksia. He ovat aina tukeneet kaupunkiin tekemiämme investointeja tekemällä yhteistyötä hallituksen kanssa. Hikmet Kazgan uskovat, että veljemme menestyy hyvin tässä tehtävässä ”.

Kahtalı, 4 syyskuun sininen juna jälleen edustajien puolesta, koska he ovat puhumassa siitä, että he seuraavat tarkkaan alueen nopeaa junainfrastruktuuria matkojen päättyessä, hän sanoi.

Kahtalı totesi, että Malatya kuuluu myös suurnopeusjunien verkkoon ja että työ jatkuu tässä yhteydessä. Toivon, että olemme saaneet valmiiksi suurimman osan suurnopeusjunaverkosta 2023: lla. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar