Yavuz Sultan Selim -silta myytiin kiinalaisille

Yavuz-sulttaani Selim Koprusu myytiin demonille
Yavuz-sulttaani Selim Koprusu myytiin demonille

Kiinan Anhui Expresswayn, China Merchants Expresswayn, CMU: n, Zheijiang Expresswayn, Jiangsu Expresswayn, Sichuanin moottoritien, 51. Bosforin kolmannen sillan ja Pohjois-Marmaran moottoritien sekä 688.5 prosenttia Euraasian moottoritien investoinneista ja toiminnasta sekä XNUMX prosenttia Euraasian moottoritieinvestoinnista ja toiminnasta ostetaan ja konsortion jäsenet ostavat XNUMX miljoonaa dollaria. ilmoitti sijoittavansa pääomaa. Toisaalta Astaldi SPA: n osakkeet kolmanteen siltaan ja Marmaran moottoritien IC: hen liittyvissä yrityksissä sisältyvät IC İçtaş İnşaat San -yhtiöön. ve Tic. A.Ş siirrettiin eilen kilpailuvirastolle.


Kiinalainen moottoritieyritys Anhui Expressway, China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway muodostetaan osallistumalla uuteen kumppanuuteen. Kolmas Bosphorus Bridge, North Marmara moottoritie ja Eurasia Highway Investment and Management ilmoittivat ostavansa osakkeita.

Kiinalainen Anhui Expressway ilmoitti, että konsortion jäsenet lisäävät 688.5 miljoonan dollarin pääomaa kumppanuuteen, kun taas kumppanuus ostaa myös 51 prosenttia kolmannen Bosforin sillan ja Pohjois-Marmaran moottoritien osakkeista ja 51 prosenttia Euraasian moottoritieinvestoinneista ja -operaatioista. .

Lausunnon mukaan Jiangsu Expressin, Sichuan Expresswan ja Anhui Expresswayn puheenjohtajat pitivät sopimusta "tärkeänä liiketoimintamahdollisuutena kendi yrityksilleen. Sopimus tarjoaisi konsortion jäsenille etuja resurssien jakamisen ja strategisen asemoinnin kannalta".Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar