Turkkia keskus ilmaliikenteen

Turkki on napa lentoliikenteen
Turkki on napa lentoliikenteen

Liikenne ja infrastruktuuri ministeri Cahit Turhan sanoi, tulee keskellä Turkin lentoliikenteen "lentoyhteyksiä olemme todenneet, ja tavoitteena on pysyä jossa lentää ympäri maailmaa, maamme on yksi tärkeimmistä kriteerit, jotka johtavat huipulle ilmailu luettelon." Hän sanoi.

Turhan, "7-joulukuun maailman siviili-ilmailupäivä", teki arvion.

Turhan totesi, että maailmanlaajuinen ilmailu voidaan toteuttaa turvallisesti kahdenvälisellä ja monenvälisellä yhteistyöllä, joka luodaan maailmanlaajuisesti ilmailualalla. Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) jäsen 193 juhli maan siviili-ilmailupäivää.

Turhan kertoi, että nykypäivän yhteiskunnassa, jota kutsutaan ”Network Society dijitaliksi, käyttö- ja kuljetusmahdollisuuksien kehittäminen on perusedellytys digitaaliaikakaudella, jossa tekniikka kehittyy nopeasti.

Turhan korosti, että ilmailuyhteyksien lujittaminen on mahdollista sekä lisäämällä maiden välistä yhteistyötä että kansainvälisesti, ja kiinnitti huomiota myös ICAO: n merkitykseen, sillä se vahvistaa maailmanlaajuisesti siviili-ilmailun säännöt, laatii lakimääräykset ja asettaa normit niiden täytäntöönpanolle. Turhan totesi, että organisaatio jatkaa toimintaansa Birlikten yhdessä tekemisen -teeman mukaisesti varmistaakseen, ettei mikään maa ole jäljessä. ”

3-ulottuvuuspanos globaaliin ilmailuun

Turkin siviili-ilmailun yhteistyötä ryhtymään toimiin, "Tulevaisuus on taivaassa" osoittaa arvioida kaikkein peruselementit toteutumista strategisten tavoitteiden, maan globaali ilmailujärjestelmään selitti, että kolmiulotteinen panos.

Ministeri Turhan jatkoi seuraavalla tavalla: il Ensinnäkin yhteistyön lujittaminen muiden maiden kanssa ja tuleminen yhdeksi maailman kehittyneimmästä lentoverkostosta kahdenvälisillä ilmailusopimuksilla on panos globaaliin ilmailujärjestelmään lentoliikenteen matkustaja- ja lentokuljetusten kehitystiedoillamme. Lentoyhtiöiden yhteydet, jotka olemme luoneet tavoitteeksi "Maailmassa ei ole paikkaa, johon emme lentä", on yksi peruskriteereistä, joka nostaa maamme ilmailuluetteloiden kärkeen. "

Turhan, hänen toinen panos Turkin globaalin ilmailujärjestelmää, jossa edistystä on raportoitu pari kertaa ja lentoturvallisuuden hallintajärjestelmän mukaisesti kansainvälisten määräysten ja standardien on saada ilmailualalla.

Kansainväliset organisaatiot, joilla on todettu Turhan sanoi, että tiiviissä yhteistyössä ilmailualan turvallisuutta vaarantamatta kestävän kasvun tavoitteet ja toimet, Turkin kanssa tässä tutkimuksessa, sanoi todettiin, että maantiede maan ja alueen näkyy esimerkkinä maille building siviili-ilmailun.

Turhan totesi myös, että kolmas asia on lisätä ilmailun mahdollisuuksia ja valmiuksia kehittämällä infrastruktuuripotentiaalia ja toteuttaa jättiläishankkeita, jotka tarjoavat maantieteen strategisia etuja globaalin ilmailujärjestelmän palveluihin.

Istanbul avataan lentokenttää ja palvelun alueellisten lentokenttien Turkissa Turhan korostaen maailma tekisi kauttakulun kohdemaa "Istanbulin lentokentälle sekä maanosien tarjottava maailman ilmailun siltana linkittäminen on tärkeä osoitus tulevaisuuden visio Turkki." Hän sanoi.

Matka määränpäähän itseluottamus

Turkin päättävä elin Organisaation 2016 panoksestaan ​​maailman lento- tavoitteet Turhan sanoi, että kruunasi valittiin ICAOn neuvoston, sanoi hän lähestyi kanssa yrityksen askelilla kohti 2023 ilmailun.

Turhan "Turkki, 2023 jopa suuri täyteläinen lentokoneiden määrä xnumx'y on, liikkuva numero matkustajien kokonaismäärä kotimaan ja kansainvälisillä 750 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti yhteensä lennon pistettä lujalla askel 350 poistaa tavoitteita." Arvioinnissa todettiin.

Turhan huomautti, että suurin osa menestyksessä on tahto, hallinto ja suunta. Haluan ilmaista vilpittömän kiitokseni jatkotoimistaan. ”

"Maan kanssa laajin reittiverkosto maailmassa Turkki"

Turhan Turkin ICAOn jäsen 193 maan xnumx kanssa kahdenvälisen ilmailusopimusta että tämä sopimus tarpeita ja vaatimuksia noudattaen määränpää tarkistaa ja kasvaa jatkuvasti lentojen määrää kanssa laajin reittiverkoston ympäri maailmaa kertoi meille, että tämä on maa.

Turkin yaklaştığına askel 2023 tavoitteita ja Turhan silmiinpistävää tukea sen ennakointi kansainvälisten järjestöjen, mukaan Eurocontrolin, ilmailun ennusteet, jotka osoittavat Turkin 2035 vuotta Euroopan lentoliikenteestä sanottiin olevan maa kertyy päivittäistä lentoa.

Turhan, Turkin lentokentälle saapuessa ja lähtiessä liikenne kasvoi yli 30 prosenttia sanoi sen olevan maan kanssa Euroopan vilkkain liikenne "xnumx't eurooppalaisen ilmaliikenteen päivittäin 2035 tuhat lentoa, edistää odotettua Turkkiin, siitä tulee keskelle lentoliikenteen." hän sanoi.

Kansainvälisten standardien täytäntöönpanoon lentoyhtiöiden kuljetuksen Turhan jopa olla edistystä lattiaan, löytää alin korko, sanoi, että Turkki on yksi niistä maista, lentoturvallisuutta tilintarkastuksen Euroopassa.

Turhan totesi, että nousta yhdeksi Euroopan lentoturvallisuusviraston julkaiseman raportin marraskuussa turvallisuudesta seuranta Turkki on hitaammin kuin Latvian havainnot 48 maa toisensa jälkeen.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar