Sakaryan kaupunkibussit desinfioidaan terveellisiä kuljetuksia varten

Sakaryan kaupunkibussit desinfioidaan terveellisiä kuljetuksia varten
Sakaryan kaupunkibussit desinfioidaan terveellisiä kuljetuksia varten

Sakaryan kaupunkibussit desinfioidaan terveellisiä kuljetuksia varten; Sakaryan pääkaupunkiseutu jatkaa julkisen liikenteen ajoneuvojen rutiinipuhdistusta. Joukkolentoja päivittäin suorittaneet ajoneuvot puhdistettiin ja desinfioitiin määräajoin terveysministeriön hyväksymillä tuotteilla julkisen liikenteen osaston lausunnossa.

Sakaryan metropolialueen kunnan liikenneosasto desinfioi edelleen kaupunkibussit terveellisiä kuljetuksia varten. Julkisen liikenteen sivuliikkeen johtajan lausunnossa ”Desinfiointiprosessit suoritetaan säännöllisin väliajoin terveysministeriön hyväksymillä tuotteilla näkymättömien mikrobien poistamiseksi kunnallisbusseissamme. Suihkuttamisen seurauksena tartuntatautien leviäminen linja-autoihin estetään ja matkustajille tarjotaan terveellisempi ympäristö ”.

Hygienia ja terveelliset kuljetukset

Belediye Julkiset linja-automme, joita monet matkustajat käyttävät julkisen liikenteen palveluissa, käyvät läpi yksityiskohtaisen siivouksen joka päivä. Lentojen päättymisen jälkeen koneiden tarjontaan tulevat linja-autot puhdistetaan erilaisilla puhdistusaineilla, etenkin pinnoilla, joihin matkustajat ovat usein kosketuksissa, istuimilla, tarttujilla, ikkunoilla ja lattialla. Sitten ajoneuvojen ulkopinnat puhdistetaan automaattisilla pesukoneilla ja kaikki bussit valmistetaan seuraavaa päivää varten. Päivittäin suoritettavan yksityiskohtaisen puhdistuksen lisäksi ruiskutusprosessit suoritetaan säännöllisin väliajoin terveysministeriön hyväksymillä tuotteilla näkymättömien mikrobien poistamiseksi kunnallisbusseissamme. Suihkuttamisen seurauksena tartuntatautien leviäminen linja-autoissa estetään ja matkustajille tarjotaan terveellisempi ympäristö. Siivouspalveluitamme, jotka lisäävät matkustajien tyytyväisyyttä ja edistävät turvallista, mukavaa ja terveellistä matkustamista, jatketaan samalla huolellisella Belediyellä.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar