Pamukkalen yliopisto rekrytoi pysyvästi

Pamukkalen yliopisto rekrytoi pysyvästi
Pamukkalen yliopisto rekrytoi pysyvästi

Pamukkalen yliopiston ala-asteen tutkinnon suorittanut 45 on julkaissut virallisen ilmoituksen joulukuun 9 ISKUR-työpaikkailmoitussivulta jatkuvaa rekrytointia varten. Jotta yliopistossa julkaistavaan ilmoitukseen voitaisiin hakea online-ilmoituksia, sivulla ilmoitettiin myös ilmoituskoodit.

İŞKUR-työpaikkasivu päivitetty uudelle viikonpäivälle. Yksi uusista ilmoituksista ilmoitti yliopisto. Pamukkalen yliopiston ala-asteen perustutkinnon suorittaneiden 45-siivoushenkilökunnan hankinta rekrytoidaan. Määräaika jättämiselle on 9 joulukuu 2019. İŞKUR tekee kaikki hakemukset, myös arkisin perjantaisin.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ (Rekrytointi 26)

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ (Rekrytointi 19)

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar