Sivas Jos tulee TUDEMSAS

Jos on tudemstoja, sivuja on olemassa
Jos on tudemstoja, sivuja on olemassa

Liikenne- ja rautatieliikenteen työntekijöiden liiton puheenjohtaja Abdullah Peker kertoi TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ ja TÜVASAŞ: n sulautumisesta sekä näiden kolmen instituutin supistamisesta ja sulkemisesta.

Kuten vuonna 2019, vuoden 2020 budjettimäärärahojen vähentäminen paljastaa heidän todellisen tarkoituksensa.

LIITTYMINEN tarkoittaa vähentämistä ja sulkemista

Todeten, että sulautumisen luopuminen heijastuu valtion taloudellisten instituutioiden tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen, TCDD: n vapauttaminen viivästyy vuoden 2020 tavoitteeseen pidentämällä suunniteltua ajanjaksoa vuoteen 2023 asti, Euroopasta ulkomaille tuotavien vaunujen ohjaamista ja vaunutehtaiden kehittämistä. Kolmen instituutin (TÜDEMSAŞ, TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ) sulautuminen vuoden 2020 puheenjohtajakauden vuosiohjelmaan voi aiheuttaa ongelmia, kuten investointien rajoittamisen ja liiketoiminnan hidastamisen, ja kun määrärahoja lisätään, näiden instituutioiden toimivuus paranee. Se olisi saatettava tasolle, joka edistää kansantalouttamme lisäämällä tuotantoa julkisissa taloudellisissa järjestöissä toimivissa yrityksissä. Unionimme on huolestunut siitä, että sulautumishanke tarkoittaisi TÜDEMSAŞ: n valmistumista.

Yhden katon alle keräämispäivämäärä on 2020 ja ilmoitan kaikille työntekijöillemme, että aloitamme työskennellä Ankarassa ensi viikolla pidentääksesi tätä päivämäärää 2023. TÜDEMSAŞ kaataa tällä hetkellä 10 miljoonaa tonnia kuumaa rahaa paikallisille ja kansallisille markkinoille. Kun sulautumisprojekti toteutetaan, mielipiteemme ei ole edes 10 prosenttia tästä summasta. Uskomme, että tämä on suurin Sivaseen tehty paha. ”

Liikenne- ja rautatietyöläiset Ammattiliittojen presidentti Abdullah Peker, Turkki Wagon Industry Co., Turkki tulee veturin teollisuus Inc. ja Turkin rautateiden luopua välittömästi liittymällä hanke saman katon Industry Co. Direction laitosten ja hyväksi maakunnassa, jossa hän sanoi. Soitan täällä Sivasin parlamentin jäsenille, noudata aihetta.

Jos TÜDEMSAŞ on olemassa, Sivas on olemassa, jos TÜLOMSAŞ on olemassa, Eskişehir on olemassa, jos TÜVASAŞ on olemassa, Adapazarı on olemassa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar