IMM järjestää julkisen liikenteen työpajan kumirenkailla

Ibb pyörillä tapahtuva massakuljetus
Ibb pyörillä tapahtuva massakuljetus

IMM järjestää julkisen liikenteen työpajan kumirenkailla; Jotta saataisiin kestäviä ja kestäviä ratkaisuja Istanbulin kuljetusongelmiin, järjestetään ”Wheeled Public Transportation Workshop”. 13-työpaja pidetään Çırpıcı-sosiaalilaitoksessa joulukuussa, ja keskustellaan Istanbulin ihmisten kuljetusongelmista. IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu pitää työpajan arviointipuheen.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta, 17, järjestetään joulukuussa. ”Istanbul Transport puhuu teemoista ennen kongressia, liikenteen sidosryhmät kokoontuvat. Keskustetaan julkisen liikenteen järjestelmän nykytilasta, parannus- ja ratkaisuehdotuksista.

Työpajan tavoitteena oli kehittää yhteisiä ja syvälle juurtuneita ratkaisuja kuljetusongelmiin; bussiyrittäjät, minibussit, palvelut, taksit, taksi-minibussikuljetukset, kuljettajat, ajoneuvojen toimittajat, teknologiayritykset ja niihin liittyvät osuuskunnat ja kansalaisjärjestöt.

SAATAVUUSKAUPUNKI

Istanbulin, joka on yksi maailman tärkeimmistä metropoleista, historiallinen, kulttuurinen, taloudellinen ja strateginen rakenne on alkanut puuttua kroonisiin kuljetusongelmiin. Työpajassa keskustellaan Istanbulin nykytilanteesta, ongelmista, ehdotuksista julkisen liikenteen kattavuuden ja julkisen liikenteen ajoneuvojen laadun parantamiseksi.

YHTEINEN TUULEN RATKAISU TULEE

Istanbulin metropolialueen kunnan liikenneministeriö Assoc. Tohtori Mustafa Gürsoy pitää avauspuheen ja pyöreän pöydän keskittyy alakohtaisiin ongelmiin ja ratkaisuehdotuksiin. Näissä taulukoissa arvioidaan linja-auto kuljettajien, minibussien, taksien, taksi-minibussien, palvelujärjestelmien sekä näillä alueilla työskentelevien kuljettajien ja käyttäjien odotuksia ja vaatimuksia.

Keskustellun aiheen loppujulistuksen ilmoittamisen jälkeen työpaja päättyy IMM: n presidentin Ekrem İmamoğlu arviointipuheen kanssa.

OHJELMOIDA:

Päivämäärä: 13 joulukuu 2019

Aika: Avaaminen: 08.00

Sulkeminen: 17.30

Paikka: IMM Çırpıcı Social Facility / Zeytinburnu

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar