Ege University rekrytoi entisiä tuomittuja työntekijöitä

Ege University tekee entisen lainopillisen tutkijan
Ege University tekee entisen lainopillisen tutkijan

Ege University rekrytoi entisiä tuomittuja työntekijöitä; Ege University on julkaissut uuden rekrytointiilmoituksen DPB: n kautta. Ilmoituksen mukaan Ege-yliopisto rekrytoi 10-16 entisiä tuomittuja İŞKURin avulla joulukuun 2019 ja 12-XNUMX välillä! Työhakemukset tehdään verkossa İŞKUR: n virallisen verkkosivuston kautta.

Yhteensä ostoista 12 työntekijät ilmoittaa Ege yliopistosta joulukuusta 10 16-2019 alettu soveltaa Turkkiin kautta virallisilla verkkosivuilla työvoimatoimiston ilmoitti.

Aegean Yliopiston julkaisema virallinen ilmoitus on seuraava; Ege-yliopiston keskusorganisaation palveluyksiköissä annetun työlain nro 4857 määräysten ja julkisten laitosten ja organisaatioiden työntekijöiden palvelukseenottoa koskevissa menettelyissä ja periaatteissa annettujen määräysten sekä menettelyjen ja periaatteiden mukaisesti, joita noudatetaan rekrytoitaessa entisiä tuomittuja tai terrorismin torjunnassa loukkaantuneita henkilöitä julkisiksi työntekijöiksi, Siivoojan ammatissa 12-paloja rekrytoidaan vakituisiksi työntekijöiksi.

Vakituista työntekijää jäljettömiin ja toimeksianto julkaistaan ​​verkkosivuilla pääosaston Turkin Business Council. Vaatimukset täyttävät hakijat voivat jättää hakemuksensa joulukuun 10-16 joulukuun välisenä aikana İŞKURin maakunnan pääosastojen palvelukeskuksissa tai : www.iskur.gov.tr Internet-osoite.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar