East Express-lippujen hinnat 2020

East Express-lippujen hinnat 2020
East Express-lippujen hinnat 2020

East Express -lippujen hinnat 2020: Erityisen suosittu nuorten keskuudessa, East Express lähtee Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkaleen, Kayseriin, Sivaseen, Erzincaniin ja Erzurumiin. Eastern Express odottaa 5–10 minuuttia keskusasemilla, joka päivä Ankaran asemalta 17: 55ja saapuu Kars-rautatieasemalle seuraavana päivänä klo 18.30. Kerrossänkyautoissa on 10 osastoa ja jokaisessa osastossa voi matkustaa 4 henkilöä. TCDD Taşımacılık AŞ toimittaa lakanat, pikarin ja tyynyn. Ruokailuautossa on 14 pöytää ja 47-52 paikkaa.


Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten vaellusryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

East Expressin illallisvaunut ovat 4 pöytää. Vaunussa on aamiainen, keitto, lämmin ruoka, kylmiä voileipiä ja kuumia / kylmiä juomia. Ravintolassa ei ole tarkkaa aukiolo- ja sulkeutumisaikaa. Avoinna ympäri vuorokauden.

Itäinen pikareittikartta
Itäinen pikareittikartta

East Express-lippujen aikataulu

East Expressin kasvavan kiinnostuksen seurauksena turistinen East Express, mukaan lukien vain makuuauto ja ravintola, otettiin mukaan. Vaikka East Express on edelleen mielenkiintoinen, nukkuvien vaunujen lisääminen Touristic East Expressiin ja kalliit turistiset East Express liput saavat East Expressiä herättämään suurta kiinnostusta.

Uuden vuoden lähestyessä ja talvikauden alkaessa kasvavat vaatimukset heijastuivat lippujen hintoihin.

Ankara Karsin turistisen East Express -lippun hinnat (yksisuuntainen)

Täysi (yhden) £ 480.00
Täysi (kaksi ihmistä) £ 600.00
Nuori (sinkku) £ 384.00
Nuori (kaksinkertainen) £ 489.00
Yli 65 (yksi) £ 240.00
Yli 65 (parivuode) £ 300.00

Yhdensuuntaisen lipun hinnat ovat 480 puntaa yhdelle henkilölle, 600 puntaa kaksoishenkilöille. 20% alennus tarjotaan edestakaisiin matkoihin ja nuorten lippujen ostajille molemmilla junilla alennuslippujen saamiseksi. 13–26-vuotiaat nuoret voivat hyötyä tästä 'nuorten lippujen' alennuksesta. Lisäksi tarjotaan opettajille, sotilasmatkustajille, vähintään 12 hengen ryhmille, lehdistökortteihin kuuluneille, vammaisille, 12-18-vuotiaille lapsille ja TCDD: n eläkkeellä olevalle puolisolle 20 prosentin alennus, yli 65-vuotiaille 50 prosentin alennus ja TCDD: n työntekijöille ilmaiset matkamahdollisuudet. .

Ankara Kars East Express Pulman (istuin) lippujen hinnat

Tam £ 57.50
nuori £ 49.50
Yli 65 vuotta £ 29.00

Ankara Kars East Expressin vuoristorata lippujen hinnat

Tam £ 78.00
nuori £ 69.00
Yli 65 vuotta £ 49.00

East Express lippujen hinnat, Ankara-Kars Pulman (istuimilla) täysi 58.00 nuori 49.50, 65 TL yli 29 TL. Bunkkeja 78, nuoria ja yli 60-vuotiaita 69.50, 65 vuotta ja 49.00 TL lapsille.

Eastern Express valmistaa matkan Ankaran ja Karsin välillä noin 24 tunnissa ja 30 minuutissa.

Itäisen pikaajan

Ankaran lähtö Lähtö Kayserista Lähtö Sivasista Lähtö Erzincanista Lähtö Erzurumista Kars-lennot
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Lähtö Karsista Lähtö Erzurumista Lähtö Erzincanista Lähtö Sivasista Lähtö Kayserista Ankara Saapuminen
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

East Express kartta ja asemat

Eastern Expressin upeat maisemat

Dogu Express -kysymyksiä ja vastauksia

Dogu Express on matkustaja- ja ravintolavaunujen ajama juna, jota kuljettaa dieselvetureita TCDD Taşımacık A diesel.


RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Se poistuu Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkaleen, Kayseriin, Sivaseen, Erzincaniin ja Erzurumiin. Odottaa 5-10 minuuttia keskusasemilla, Eastern Express lähtee Ankaran asemalta joka päivä klo 17.55 ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30 ja pysähtyy seuraaviin pääasemiin:

  • Ankara
  • Kayseri
  • Sivas
  • Cetinkaya
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Kars

RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Matkalla reitillä Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars 1310 kmValmistuakseen tietä 24.5 tunnissa (1 päivä 30 minuuttia), Doğu Ekspresi pysähtyy monilla asemilla. Keskimääräinen nopeus, pysähdykset mukaan lukien, on noin 55 km / h. Juna saavuttaa suurimman nopeuden 80 km / h.


RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Matkalla reitillä Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars 1310 kmValmistuakseen tietä 24.5 tunnissa (1 päivä 30 minuuttia), Doğu Ekspresi pysähtyy monilla asemilla. Keskimääräinen nopeus, pysähdykset mukaan lukien, on noin 55 km / h. Juna saavuttaa suurimman nopeuden 80 km / h.


RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Eastern Express valmistaa matkan Ankaran ja Karsin välillä noin 24 tunnissa ja 30 minuutissa.


RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Eastern Express lähtee Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkalessa, Kayserissa, Sivassa, Erzincanissa ja Erzurumissa. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30.


Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten retkeilyryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

Itäisen pikaajan

Ankaran lähtö Lähtö Kayserista Lähtö Sivasista Lähtö Erzincanista Lähtö Erzurumista Kars-lennot
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Lähtö Karsista Lähtö Erzurumista Lähtö Erzincanista Lähtö Sivasista Lähtö Kayserista Ankara Saapuminen
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Eastern Express lähtee Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkalessa, Kayserissa, Sivassa, Erzincanissa ja Erzurumissa. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30. RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...
RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...
Dogu Express on TCDD Tasimacilik AS: n ylläpitämän rautatien nimi, joka kulkee Ankarasta Karsiin Kirikkaleen, Kayseriin, Sivaseen, Erzincaniin ja Erzurumiin. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30. Sohva-autoissa on 10 osastoa ja jokaisessa osastossa voi matkustaa 4 henkilöä. Lakanat, pique ja tyyny toimittaa TCDD Tasimacilik AS, ja lokerossa olevia istuimia voidaan käyttää sängynä pyydettäessä. Ruokailuautossa on 14 paikkaa, 47-52 paikkaa.


Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten retkeilyryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

Eastern Expressin ruokailuvaunut koostuvat taulukoista 4 hengelle. Ruokailuauto sisältää aamiaisen, keiton, kuuman ruoan, kylmiä voileipiä ja kuumia / kylmiä juomia. Ravintolassa ei ole tiettyä aukiolo- ja sulkeutumisaikaa. Avoinna matkustajien palveluille ympäri vuorokauden. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...HEPP-koodin matkalupa-asiakirja ei korvaa! Sinun on ostettava sekä HES-koodattu lippu että matkustuslupa. TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...
TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...
Lippujen hinnat myydään yhden hengen suuntaan 480 puntaa, 600 puntaa kahden hengen ihmisille. Tarjoamme 20% alennuksen sekä meno-paluulennolle että ”nuorten lippujen” ostajille alennuslipuista. 13–26-vuotiaat nuoret voivat hyötyä tästä 'nuorten lippujen' alennuksesta. Lisäksi tarjotaan opettajille, sotilasmatkustajille, vähintään 12 hengen ryhmille, lehdistökortteihin kuuluville, vammaisille, 12-18-vuotiaille lapsille ja TCDD: n eläkkeellä olevalle puolisolle 20 prosentin alennus, yli 65-vuotiaille 50 prosentin alennus ja TCDD: n työntekijöille ilmaiset matkamahdollisuudet. .

Täysi (yhden) £ 480.00
Täysi (kaksi ihmistä) £ 600.00
Nuori (sinkku) £ 384.00
Nuori (kaksinkertainen) £ 489.00
Yli 65 (yksi) £ 240.00
Yli 65 (parivuode) £ 300.00Lataa lisää

jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar