East Express-lippujen hinnat 2020

East Express-lippujen hinnat 2020
East Express-lippujen hinnat 2020

Eastern Express -lippujen hinnat 2020: Itäisen Express, joka on erityisen suosittu nuorten joukkojen keskuudessa, poistuu Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ja Erzurum. Eastern Express, joka odottaa 5–10 minuuttia keskusasemilla joka päivä Ankaran asemalta 17: 55ja saapuu Karsin rautatieasemalle seuraavana päivänä klo 18.30. Sohvavaunuissa on 10 osastoa, kukin osasto 4 henkilö voi matkustaa. Lakanat, piikit ja tyynyt toimittaa TCDD Taşımacılık AŞ, ja lokeron istuimia voidaan käyttää sängyinä haluttaessa. Ruokavaunussa on 14 pöytää, istumapaikat vaihtelevat 47-52.Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten retkeilyryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

East Expressin illallisvaunut ovat 4 pöytää. Vaunussa on aamiainen, keitto, lämmin ruoka, kylmiä voileipiä ja kuumia / kylmiä juomia. Ravintolassa ei ole tarkkaa aukiolo- ja sulkeutumisaikaa. Avoinna ympäri vuorokauden.

Itäinen pikareittikartta
Itäinen pikareittikartta

East Express-lippujen aikataulu

East Expressin kasvavan kiinnostuksen seurauksena turistinen East Express, mukaan lukien vain nukkuva auto ja ravintola, otettiin mukaan. Vaikka Itäinen Express on edelleen erittäin kiinnostava, nukkuvien vaunujen lisääminen Turistiseen itä Expressiin ja kalliit turistiset East Express liput aiheuttavat East Expressille suurta kiinnostusta.

Uuden vuoden lähestyessä ja talvikauden alkaessa kasvavat vaatimukset heijastuivat lippujen hintoihin.

Ankara Karsin turistisen East Express -lippun hinnat (yksisuuntainen)

Täysi (yhden) £ 480.00
Täysi (kaksi ihmistä) £ 600.00
Nuori (sinkku) £ 384.00
Nuori (kaksinkertainen) £ 489.00
Yli 65 (yksi) £ 240.00
Yli 65 (parivuode) £ 300.00

Lippujen hinnat myydään yhden hengen suuntaan 480 puntaa, 600 puntaa kahden hengen ihmisille. Tarjoamme 20% alennuksen sekä meno-paluulennolle että ”nuorten lippujen” ostajille alennuslipuista. 13–26-vuotiaat nuoret voivat hyötyä tästä 'nuorten lippujen' alennuksesta. Lisäksi tarjotaan opettajille, sotilasmatkustajille, vähintään 12 hengen ryhmille, lehdistökortteihin kuuluville, vammaisille, 12-18-vuotiaille lapsille ja TCDD: n eläkkeellä olevalle puolisolle 20 prosentin alennus, yli 65-vuotiaille 50 prosentin alennus ja TCDD: n työntekijöille ilmaiset matkamahdollisuudet. .

Ankara Kars East Express Pulman (istuin) lippujen hinnat

Tam £ 57.50
nuori £ 49.50
Yli 65 vuotta £ 29.00

Ankara Kars East Expressin vuoristorata lippujen hinnat

Tam £ 78.00
nuori £ 69.00
Yli 65 vuotta £ 49.00

East Express lippujen hinnat, Ankara-Kars Pulman (istuimilla) täysi 58.00 nuori 49.50, 65 TL yli 29 TL. Bunkkeja 78, nuoria ja yli 60-vuotiaita 69.50, 65 vuotta ja 49.00 TL lapsille.

Eastern Express valmistaa matkan Ankaran ja Karsin välillä noin 24 tunnissa ja 30 minuutissa.

Itäisen pikaajan

Ankaran lähtö Lähtö Kayserista Lähtö Sivasista Lähtö Erzincanista Lähtö Erzurumista Kars-lennot
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Lähtö Karsista Lähtö Erzurumista Lähtö Erzincanista Lähtö Sivasista Lähtö Kayserista Ankara Saapuminen
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

East Express kartta ja asemat

Eastern Expressin upeat maisemat

Dogu Express -kysymyksiä ja vastauksia

Dogu Express on matkustaja- ja ravintolavaunujen ajama juna, jota kuljettaa dieselvetureita TCDD Taşımacık A diesel.RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...

Se poistuu Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkaleen, Kayseriin, Sivaseen, Erzincaniin ja Erzurumiin. Odottaa 5-10 minuuttia keskusasemilla, Eastern Express lähtee Ankaran asemalta joka päivä klo 17.55 ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30 ja pysähtyy seuraaviin pääasemiin:

  • Ankara
  • Kayseri
  • Sivas
  • Cetinkaya
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Kars


RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...

Matkalla reitillä Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars 1310 kmValmistuakseen tietä 24.5 tunnissa (1 päivä 30 minuuttia), Doğu Ekspresi pysähtyy monilla asemilla. Keskimääräinen nopeus, pysähdykset mukaan lukien, on noin 55 km / h. Juna saavuttaa suurimman nopeuden 80 km / h.RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...

Matkalla reitillä Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars 1310 kmValmistuakseen tietä 24.5 tunnissa (1 päivä 30 minuuttia), Doğu Ekspresi pysähtyy monilla asemilla. Keskimääräinen nopeus, pysähdykset mukaan lukien, on noin 55 km / h. Juna saavuttaa suurimman nopeuden 80 km / h.RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...

Eastern Express lähtee Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkalessa, Kayserissa, Sivassa, Erzincanissa ja Erzurumissa. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30.Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten retkeilyryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

Itäisen pikaajan

Ankaran lähtö Lähtö Kayserista Lähtö Sivasista Lähtö Erzincanista Lähtö Erzurumista Kars-lennot
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Lähtö Karsista Lähtö Erzurumista Lähtö Erzincanista Lähtö Sivasista Lähtö Kayserista Ankara Saapuminen
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...

 

 

Eastern Express lähtee Ankarasta ja saavuttaa Karsin Kırıkkalessa, Kayserissa, Sivassa, Erzincanissa ja Erzurumissa. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30.  RayHaber Päästäksesi käyttämään interaktiivista Eastern Express -karttaa Klikkaa tästä...Dogu Express on TCDD Tasimacilik AS: n ylläpitämän rautatien nimi, joka kulkee Ankarasta Karsiin Kirikkaleen, Kayseriin, Sivaseen, Erzincaniin ja Erzurumiin. Eastern Express odottaa keskusasemilla 5–10 minuuttia joka päivä Ankaran asemalta 17: 55Hän lähtee Karsista ja saapuu Kars-asemalle seuraavana päivänä klo 18.30. Sohva-autoissa on 10 osastoa ja jokaisessa osastossa voi matkustaa 4 henkilöä. Lakanat, pique ja tyyny toimittaa TCDD Tasimacilik AS, ja lokerossa olevia istuimia voidaan käyttää sängynä pyydettäessä. Ruokailuautossa on 14 paikkaa, 47-52 paikkaa.Junan luonnollisen kauneuden vuoksi matkustajat ja valokuvaajat vaativat East Expressiä, joka on kesäkauden vilkkain kausi, ja matkat tapahtuvat yleensä pulmanvaunuilla. Talvikuukausina eri ammattiryhmien, kuten retkeilyryhmien, valokuvaajien, vuorikiipeilyryhmien, yliopisto-opiskelijoiden ja opettajien, pyynnöt tehdään yleensä kerrossänkyihin. Näiden ryhmien suosiminen alkaa joulukuun lopulla ja jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka.

Eastern Expressin ruokailuvaunut koostuvat taulukoista 4 hengelle. Ruokailuauto sisältää aamiaisen, keiton, kuuman ruoan, kylmiä voileipiä ja kuumia / kylmiä juomia. Ravintolassa ei ole tiettyä aukiolo- ja sulkeutumisaikaa. Avoinna matkustajien palveluille ympäri vuorokauden. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...

HEPP-koodin matkalupa-asiakirja ei korvaa! Sinun on ostettava sekä HES-koodattu lippu että matkustuslupa. TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...TCDD Taşımacılık A.Ş jakoi videon kuinka saada YHT-liput Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksesta saadulla koodilla. Videossa kansalaisille, joilla on ”Matkalupatodistus”, kerrotaan myös, kuinka saada liput koodilla, jonka he ovat saaneet Hayat Eve Sığar (HEPP) -sovelluksen kautta. Videoille ja kuville Klikkaa tästä...Eastern Express- ja Touristic East Express -lentoja ei voida tehdä pandemian takia!Lippujen hintoja tarjotaan yhdelle henkilölle 480 liiraa yhdelle henkilölle ja 600 liiraa kahdelle hengelle. Alennettujen lippujen ostamiseen tarjotaan 20%: n alennus niille, jotka ostavat molempiin juniin meno-paluu- ja ”nuoret liput”. 13–26-vuotiaat nuoret voivat hyötyä ”nuoren lipun” alennuksesta.

Tämän lisäksi opettajat, sotilasmatkustajat, vähintään 12 hengen ryhmät, lehdistökortit, vammaiset, 12-18-vuotiaat lapset ja heidän puolisot, jotka työskentelevät TCDD: ssä ja jäävät eläkkeelle, saavat 20 prosentin alennuksen, 65 prosentin alennuksen yli 50-vuotiaille ja ilmaisen matkan TCDD: n työntekijöille. .

Täysi (yhden) £ 480.00
Täysi (kaksi ihmistä) £ 600.00
Nuori (sinkku) £ 384.00
Nuori (kaksinkertainen) £ 489.00
Yli 65 (yksi) £ 240.00
Yli 65 (parivuode) £ 300.00

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar