6 Company kilpaili İzmir Karabağlar -metroaseman suunnittelupalvelusta

yritys kilpaili Karabaglar-metro-tarjouksesta
yritys kilpaili Karabaglar-metro-tarjouksesta

6 Company kilpaili İzmir Karabağlar -metro-tekniikan tarjouskilpailusta; ; Karabağlar Metron tarjouksessa 6-yhtiö tarjosi hintaa. Tarjous viimeistellään lähipäivinä.

Kolmas vaihe saavutettiin Karabağlar Metro -hankkeen tarjouskilpailussa. Tänään 6-yhtiön tarjoamat kirjekuoret avataan Izmir Metropolitan Municipality -kokouksessa. Izmir Metropolitan Municipality -sivuston verkkosivustolla suorana julkaistun tarjouskilpailun päätös päätetään komission arvioinnin jälkeen. Tarjouskilpailun ensimmäinen vaihe järjestettiin viime elokuussa.

Tarjoukset ovat seuraavat:

 • RPA SRL 13 miljoonaa 700 tuhat TL,
 • Metro Istanbul Inc. 13 miljoonaa 855 tuhatta 200 TL
 • Geoconsult ZT GmbH - TEKFEN Engineering Co. 15 miljoonaa 600 tuhat TL
 • Yüksel Proje International Inc. - Arup Engineering and Consulting Oy Sti. 16 miljoonaa 900 tuhat TL
 • Prota Engineering Project -konsultointipalvelut Inc. 21 miljoonaa 500 tuhat TL
 • Su-Yapı suunnittelu- ja konsultointipalvelut Inc. 37 miljoonaa 948 tuhatta 800 TL

Izmir on pisin metrolinja

Hankkeen tavoitteena on löytää ratkaisu liikenneongelmaan Karabağlarin alueella, jolla väestötiheys on suuri kaupungissa. Halkapınarin ja Adnan Menderesin lentokentän välille rakennettava linja seuraa Gaziemirin, Eskiizmirin, Eşrefpaşan, Çankayan, Basmanen, Yenişehirin ja Halkapınarin reittiä. 28-kilometri on kaupungin pisin metrolinja, ja se yhdistää tiheät asuinalueet sekä tärkeät yrityskeskukset, kuten Cistern, ESBAS, Fair Izmir, Kemeralti ja Food Market.

Lopullinen projekti valmistuu 2020: ssä. Hakemus- ja hyväksyntäprosessin päätyttyä radan rakentamista koskeva tarjouskilpailu julistetaan. Jos hyväksymisprosessissa ei viivästy, Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan rakentamisen odotetaan alkavan kahden vuoden kuluttua.

İzmirin metropolialueen kunta sisällyttää Karabağlarin rautatiekuljetusverkkoon. Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan projekti- ja rakennustarjoukset aloitettiin.

İzmirin metropolialueen kunta on ryhtynyt uusiin toimiin 179-kilometrejä käyttävän rautatiejärjestelmän kehittämiseksi. İzmirin metropolialueen kunnan esikaupunkien ja rautatiejärjestelmien sijoitusosasto, tarjouskilpailu Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan projektista. Tarjous pidettiin ja tarjoukset saatiin. Jos lain kuluessa ei esitetä vastalauseita, sopimus on tarkoitus allekirjoittaa voittaneen yrityksen kanssa joulukuussa 2019.

Rakentamisen odotetaan alkavan kahden vuoden kuluttua

Loppuprojektin valmistaa 2020. Myöhemmin ”hyväksymishakemukset” tehdään ensin infrastruktuuri-investointien pääosastolle liikenne- ja infrastruktuuriministeriön alaisuudessa ja sitten strategian ja budjetin puheenjohtajalle. Tämän ajanjakson odotetaan kestävän noin kaksi vuotta. Rakennuskilpailut ja rakennusprosessit alkavat sisällyttämällä projekti investointiohjelmaan. Maanalaiseksi rakennetaan maanalainen 28-kilometrilinja. Jos hyväksyntäprosessissa ei viivästytä, Halkapınar-Karabağlar-metrolinjan rakentamisen odotetaan alkavan kahdessa vuodessa.

İzmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer kertoi, että İzmirin pääkuljetusten yleissuunnitelman metrolinja rakennetaan Halkapınar Konak Bozyaka Eskiizmir-katu-Gaziemir-Yeni -messujen reitille-Adnan Menderesin lentokentälle. Soyer korosti, että noin 16 tuhat metriä porauksia tehdään ennen rakentamista. Asemien lukumäärä ja sijainti eivät ole vielä selviä. Kaikki määritetään hankevaiheessa kansalaisten kanssa tehtyjen tilastotietojen ja kyselyjen perusteella. Tarjousprosessissa meneillään olevien Buca-metrohankkeiden lisäksi Narlıdere sisällytti esityslistalle myös Karabağlar-metrolinjan. Kaikilla näillä hankkeilla olemme jättäneet jälkeensä erittäin tärkeän vaiheen İzmirin neulomiseen rautaverkoilla.

Halkapınar Karabağlar -metrolinja
Halkapınar Karabağlar -metrolinja

Izmir Metro kartta

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar