6 tuhansia ihmisiä työskentelee Sivas Ankaran suurnopeusjunarakennuksessa

sivas ankara suurnopeusjunarakennus tuhansia ihmisiä työskentelee
sivas ankara suurnopeusjunarakennus tuhansia ihmisiä työskentelee

Sivas Ankaran suurnopeusjunaprojektin odotetaan valmistuvan pitkään. Liikenne- ja rautatieliikenteen työntekijöiden liiton puheenjohtaja Abdullah Peker kiitti suurilla ponnisteluilla työskenteleviä urakoitsijayrityksiä, Sivasin kuvernööri Salih Ayhania, Sivasin pormestari Av.Hilmi Bilginiä ja TCDD: n päälliköitä Sivasin asukkaiden puolesta, jotka saivat paikan päällä tietoa projektin jokaisesta vaiheesta tiiviisti. .

joka on yksi Turkin suurimmista meneillään projekti lähemmäksi loppua Sivas-Ankara suurnopeusjuna Project. Infrastruktuurityöt on saatu päätökseen ja raiteiden asennustyöt suoritetaan nopeasti ja keskeytyksettä noin 406 tuhannen työntekijän kanssa 150-pisteessä 6-kilometrilinjan varrella. Suuri osa rautatiehankkeesta saatiin päätökseen Sivasin keskustassa.

YHT-PROJEKTI ON SİVAS TASAVALLAN HISTORIAAN SUURIN PROJEKTI

”Suurnopeusjunan saavuttamat kaupungit kehittyvät matkailun ja talouden kannalta. Bakanlığı Presidentin johdolla ja ohjeiden mukaisesti liikenneministeriö on keskittynyt voimakkaasti ja kaikkien yksiköidensä kanssa suurnopeusjunaradan toteuttamiseen.

Sivasin ja Ankaran välinen tie on 446 kilometriä ja YHT-linjan pituus on 406 kilometriä. Kuljetus Sivasin ja Ankaran välillä suurnopeusjunalla 2,5 tuntia, Istanbul-Sivas tapahtuu 5 tunnin välillä. Matka-aikaa lyhennetään ja mukava ja pätevä matka tarjotaan. Projektin päätyttyä Sivassa alkaa tapahtua suuria taloudellisia muutoksia ja kääntää muuttoliike.

Sivas Ankaran suurnopeusjunapalvelu alkaa 2020: n kuuden ensimmäisen kuukauden aikana.

Kartta Ankara Sivas suurnopeusjunaa

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar