Derevenk yhdistää Hulusi Akar -bulevardiin

yhdistäminen hulusi akar -bulevardiin
yhdistäminen hulusi akar -bulevardiin

Derevenk yhdistää Hulusi Akar -bulevardiin; Presidentin Recep Tayyip Erdoğanin ja yhdyskäytävien mukana ollessa käyttöön otetun Derevenkin viaduktin jälkeen aloitettiin työt yhdistää maantietä suoraan Hulusi Akar -bulevardille. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç, avattava tie ja pakkolunastettava alue tätä tutkimusta varten. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç, sitten Erkilet Boulevard-Yesilmahalle -risteys tarkasteli tehtyä työtä.

Pormestari Memduh Büyükkılıç jatkaa alan investointien tutkimista. Pormestari Büyükkılıç meni Talasiin ja tutki työtä Derevenkin maantielle kytketyn tien yhdistämiseksi suoraan Hulusi Akar -bulevardille.

Presidentti Memduh Büyükkılıç muistutti, että Derevenkin viadukti ja yhteys tiet avattiin seremonialla, johon osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğan. Presidentti Memduh Büyükkılıç totesi, että yhdys tiet osoittivat Talasiin ja työskentelevät nyt suoraan Hulusi Akar Boulevard -yhteydelle. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç, joka tutki liittymistä varten pakkolunastettavan alueen ja tienrakennustyöt, toivoi, että palvelemiseen avoinna olevat maantie- ja yhteys tiet olisivat jälleen Kayserille hyödyllisiä.

BÜYÜKŞEHİR TYÖ YEŞİLMAHALLE -KESKUKSELLA

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç, Erkilet Boulevard-Yesilmahalle Junction tutkittiin myös. Risteysten rakentamisen ja maisemoinnin jälkeen pormestari Büyükkılıç vieraili alueen kauppiaissa ja sai mielipiteensä töistä ja jutteli.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar