Yedikuyular-hiihtokeskus, kauden ensimmäinen lumi

kauden ensimmäisen lumisateen yedikuyular-hiihtokeskus
kauden ensimmäisen lumisateen yedikuyular-hiihtokeskus

Kauden ensimmäinen talvi putosi Yedikuyularin alueelle talvikuukausina. Viime vuonna 26-alueen ensimmäinen voitto laski lokakuussa ja tänä vuonna 27 laski marraskuussa kuukauden viiveellä.

Kauden ensimmäinen lumi tuli Yedikuyular-alueelle näinä päivinä, kun lähestyimme talvikuukausia. Yedikuyularin alueella, joka vaihtelee 1850-2044 metriä merenpinnan yläpuolella, paikat alkoivat peittää valkoisella peitteellä.

Viime vuonna ensimmäinen lumi 26 Yedikuyular-alue laski tämän vuoden lokakuussa. Kuukautta myöhemmin tapahtuneen ensimmäisen lumen pudotuksen jälkeen Metropolitan Municipality -ryhmät valvovat lisäämällä toimenpiteitä mahdollisen teiden sulkemisen estämiseksi.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar