Rekisteröimättömät aseeturvallisuuden este Yamanevler-metroasemalla

aseeton ase
aseeton ase

Rekisteröimättömät aseeturvallisuuden este Yamanevler-metroasemalla; Yamanevlerin asemalla turvahenkilöt tunnistivat kaksi ihmistä, jotka halusivat ajaa metroa ilman lupaa aseilla ja luoteilla. Röntgenlaitteeseen kiinnitetyt matkustajat toimitettiin poliisiryhmille.

Istanbulin metrohenkilökunnan huolellisen työn tuloksena metroaseman sisäänkäynnillä kaksi henkilöä, jotka kantoivat luvattomia aseita, vangittiin.

3 sunnuntaina, marraskuussa 17: V.Ç: n ja S.Ç: n kuljettamat pussit, jotka kulkivat Ysküdar-Çekmeköyn metrolinjan Yamanevler-aseman röntgenlaitteen läpi, antoivat korkean hälytyksen. Sitten aseman vartijat ryhtyivät toimiin.

Heillä oli se laukussa…

Turvahenkilön suorittamien tarkastusten tuloksena 1 löysi matkustajien pussista lisensoimattomia aseita ja luoteja. Sen jälkeen kun tilanne oli siirretty aseman luottamusryhmille, V.Ç ja S.Ç toimitettiin poliisiryhmille Atakentin poliisiasemalta.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar