Raitiovaunulla matkustajien määrä İzmirissä saavuttaa 50 miljoonaa

Raitiovaunulla kuljetettujen matkustajien määrä Izmirissä on miljoona
Raitiovaunulla kuljetettujen matkustajien määrä Izmirissä on miljoona

Raitiovaunulla kuljetettujen matkustajien määrä İzmirissä oli 50 miljoonaa. Karşıyaka ja Konak-raitiovaunumatkat saavuttivat 120 tuhatta matkustajaa päivässä.

Raitiovaunulla kuljetettavien matkustajien lukumäärä, joka on yksi rautateiden julkisen liikenteen tärkeimmistä pylväistä, kasvaa vähitellen. Viimeisen neljän kuukauden aikana İzmir-raitiovaunu, joka kuljettaa 15 miljoonaa matkustajaa, on myötävaikuttanut merkittävästi İzmirin kuljetusverkostoon lyhyessä ajassa kuljettamalla yhteensä 50 miljoonaa matkustajaa.

Izmirissä vuosia sitten käytössä ollut raitiovaunu 64 rakennettiin uudelleen vuoden tauon jälkeen. Karşıyaka kaksi erillistä linjaa, nimeltään kaupunki, alkoi palvella asukkaita. 2017: ssä Karşıyaka Kun raitiovaunu alkoi taas toimia, İzmirin ihmiset, jotka saivat raitiovaunun, käyttivät uudelleen järjestelmää, josta he osoittivat suurta kiinnostusta lyhyessä ajassa. Konak-linjan käyttöönoton myötä 2018: ssä, raitiovaunusta tuli yksi välttämättömistä julkisen liikenteen keinoista.

Nopeutetut lentovälit

Kasvava kiinnostus jokaisesta päivästä heijastuu matkustajien lukumäärään. Retkien tiheyttä lisättiin koulujen avaamisen myötä. Konak-raitiovaunumatkalla, aamulla ja illalla, kysyntä on toisinaan yli viiden minuutin välein. Konak-raitiovaunu, joka kuljettaa tuhansia 90-matkustajia päivässä, pysähtyy Konak İskelen ja Alsancakin rautatieasemilla. Karşıyaka Raitiovaunussa suurin osa päivästä 7,5 kuljetetaan minuutin välein ja 30 tuhat matkustajaa kuljetetaan päivittäin. Karşıyaka vilkkain pysäkki linjalla Karşıyaka İskelen ja Mustafa Kemal Atatürkin urheiluhalli pysähtyy.

Jotkut päivät ovat keskimääräistä korkeampia

Kuljettaa keskimäärin 30 tuhatta matkustajaa päivässä Karşıyaka Raitiovaunu, 18 syyskuun 2019, keskiviikkona kuljetti noin 42 tuhatta matkustajaa. Ennätyksellinen matkustajamäärä Konakin raitiovaunulla 9 syyskuun 2019 oli maanantaina. Yli 131-matkustajat pitivät parempana Konak-raitiovaunua.

Izmir raitiovaunukartta

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar