Bussimatka vammaisille Izmirissä on helpompaa

vammaisten linja-autojen matkat Izmirissä helpottavat
vammaisten linja-autojen matkat Izmirissä helpottavat

Vammaisten bussimatka İzmirissä on helpompaa; ESHOT-pääosasto rullasi sivuliikkeensä helpottaakseen vammaisten elämää julkisella liikenteellä Izmirissä. Mobiilisovellusten, pysähdysten ja linja-autojen varoitusjärjestelmien toteuttamiseksi otettiin vammaisia ​​edustavien kansalaisjärjestöjen näkemyksiä.

Izmirin pääkaupunkiseudun ESHOT-pääosasto, joka päätti ryhtyä toimenpiteisiin vähentääkseen vammaisten vaikeuksia linja-autokuljetuksissa, tapasi vammaisten yhdistyksiä ja kaupungin kansalaisia. Tietojenvaihtoon järjestetyssä kokouksessa vammaisten yhdistysten edustajat kertoivat ongelmistaan ​​ja ratkaisuehdotuksistaan ​​ESHOT: n pääjohtajalle Erhan Beylle ja kaikkien siihen liittyvien yksiköiden johtajalle.

Vammaisten tärkeimmät vaatimukset kuljetuksissa

Vammaisten yhdistysten edustajat; Asemien sekä autojen ääni- ja videovaroitusjärjestelmien on oltava ilmaistuja. Missä bussipysäkki lähestyy linja-autoa, kuinka monta minuuttia saapuu, bussinkuljettajaa pääsemään tietoon, joka odottaa heti vammaista kansalaista, pysäkkiin lähestyviä ja saapuvia ajoneuvoja pyydettiin toteuttamaan sovelluksia, kuten ääni- ja videoilmoituksia. Vammaisten edustajat valittivat myös siitä, että bussit eivät voineet lähestyä pysäkkiä heidän henkilöautojensa laittoman pysäköinnin vuoksi.

Bey: Välitämme sinusta erittäin paljon

ESHOTin toimitusjohtaja Erhan Bey kuunteli tarkkaan kaikkia osallistujia ja antoi seuraavan lausunnon: iniz Pyynnöt otetaan huomioon; uusia sovelluksia ja määräyksiä suunnitellaan tähän suuntaan, ja ne pannaan täytäntöön mahdollisimman pian. Kunnes nämä tehdään; Ensinnäkin linja-autoissamme olevien validoijien äänihälytysjärjestelmät aktivoidaan uudelleen. Kuljettajillemme annetaan tietoa ja koulutusta, jotta heistä tulisi herkempiä pysähtyessään ja tunnistaessaan vammaisia ​​matkustajia. Otamme yhteyttä maakuntien poliisiosastoon viallisten puistojen ehkäisemiseksi. Välitämme sinusta erittäin paljon. Viestintäämme jatketaan vahvasti ”.

Kuka osallistui?

Nykyaikainen näkövammaisten yhdistys, Izmirin näkövammaisten nuoriso- ja urheiluseura, koulutuksen näkövammaisten yhdistys, Eşpedal-yhdistys, viittomakielen kääntäjien ja kouluttajien yhdistys sekä yksittäiset osallistujat.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar