Akçarayn uusi linja saavuttaa kaupungin sairaalan

uusi akcarayin-linja saavuttaa kaupungin sairaalan
uusi akcarayin-linja saavuttaa kaupungin sairaalan

Akçarayn uusi linja saavuttaa kaupungin sairaalan; Valmistunut pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tahir Büyükakınin johdolla toteutettavan raitiovaunulinjan jatkamista eduskunnan kaupungin sairaalaan koskeva suunnitelma sisällytetään kaavoitussuunnitelmiin.

Kocaelin pääkaupunkiseudun marraskuun parlamentin kokous pidetään torstaina Leyla Atakanin kulttuurikeskuksessa. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tahir Büyükakın pidetään kaupungin sairaalan raitiovaunulinjan puheenjohtajana, jotta kaavoitussuunnitelmiin liittyvä projekti saadaan päätökseen. Suunnitelman hyväksymisen kanssa pääkaupunkiseutu aloittaa pakkolunastusprosessin alueella ja käynnistää samalla tarjouskilpailun JCC: ssä.

2 TÄYTTÄÄ VUODESSA

Valmistuneen projektin pituus on 3 tuhatta 65 metriä. Hankkeen myötä Adnan Menderes Boulevard (Kanalboyu) kunnostetaan kokonaan ja raitiovaunu kulkee suljetun rummun läpi virtaavan puron yli. Noin 2: n odotetaan valmistuvan vuodessa, jolloin linjaprojektin kehittäminen aloitetaan alueella ja pakkolunastus aloitetaan alueella samaan aikaan, kun tarjousprosessi aloitetaan JCC: ssä. Tarjous linjalle on suunniteltu aikaiseksi 2020. (Özgürkocael)

Nykyiset rautatiehuutokaupat

tsaari 04

AusRAIL Plus -messut ja -konferenssi

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00
tsaari 04

World Rail Festival

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00
tsaari 04

Tarjouskilpailuilmoitus: Diesel ostetaan

Alue 4 @ 14: 00 - 15: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar