UTİKAD-osasto herätti suurta huomiota Logitrans-messuilla

utikad standi herätti voimakasta kiinnostusta logitrans-messuilla
utikad standi herätti voimakasta kiinnostusta logitrans-messuilla

Kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tuottajien yhdistys UTİKAD, tänä vuonna 13. Ensimmäistä kertaa järjestetty Logitrans-messut tapasi alan sidosryhmiä. 13-15 UTİKAD -osasto herätti paikallisten ja ulkomaisten alojen edustajien suurta kiinnostusta marraskuun 2019-messuilla.

Avaaminen EKO MMI Fair toiminnanjohtaja Ilker Altun, Turkki Kuljetus ja infrastruktuuri ministeriön vaarallisten aineiden ja yhdistettyjen kuljetusten asetukset General Manager Cem Murat Yildirim, Saksa Liikenne- ja digitaalinen infrastruktuuri laitos Logistics Department Peter Lüttjohann, Messe München johtokunnan jäsen Gerhard Gerritzen ja UTIKAD presidentti Emre Eldenerin messut isännöivät 24-näytteilleasettajia 158-maista tänä vuonna. Messujen aikana järjestettyjen paneelien aikana arvioitiin logistiikkaohjelmaan liittyviä tärkeitä kysymyksiä. Atlas Logistics Awards palkittiin voittajalle messujen toisena päivänä. Palkintojenjakotilaisuudessa, jossa luokat määritetään huolellisesti; 83-ehdokkaiden joukossa palkittiin 27-yritys.

13-15 UTİKAD tuli yhdessä jäsentensä ja alan sidosryhmien kanssa Logitrans-messuille, jotka pidettiin Istanbulin Expo-keskuksessa marraskuun 2019 välisenä aikana. Innovatiivisia lähestymistapoja logistiikka-alaan tapahtui messuilla UTİKAD, 10. Hall hallitsi sekä jäseniä että alan sidosryhmiä osastolla 220. UTİKAD-osasto isännöi monia kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​vieraita kolmen päivän messuilla, samoin kuin messujen avaamiseen osallistuneita kuljetus- ja infrastruktuuriministeriön vaarallisten aineiden ja yhdistettyjen kuljetusten sääntelyjohtaja Cem Murat Yıldırım. Liettuan, Ranskan, Saksan, Itävallan, Irakin ja Iranin logistiikka-alan edustajille ilmoitettiin Turkin logistiikka-alasta. Lisäksi UTİKAD-osastolla vieraili monia tärkeitä kansainvälisen lehdistön nimiä.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar