Uludağ Köysirata 7 tuo tuhansia opettajia ja opiskelijoita ylöspäin

uludagin köysirata viedäkseen opettajan ja opiskelijan tuhannen kärkeen
uludagin köysirata viedäkseen opettajan ja opiskelijan tuhannen kärkeen

Uludağ Teleferik 7 tuo tuhatta opettajaa ja opiskelijaa huipulle; Bursa Teleferik AŞ, joka tarjoaa vaihtoehtoisia kuljetuksia Uludağin ja kaupungin keskustan välillä, on hyötynyt yli tuhatta 24-opettajaa ja opiskelijaa 19-25-marraskuun ilmaisesta kuljetuskampanjasta, jonka opiskelija voi tuoda yhdessä opettajan kanssa marraskuussa N 7-marraskuun opettajien päivän takia.

Bursa Teleferik Inc. -yrityksen operatiivinen johtaja Erdal Ey, kirjallisessa lausunnossaan; Toteamalla, että he kuljettavat 3 tuhatta opettajaa ja opiskelijaa ilmaiseksi viime vuonna toteutetussa sovelluksessa, süresince Kampanjan aikana isännöimme yli 7 tuhatta opettajaa ja opiskelijaa toimistollamme Bursa Teleferik AŞ. Pyrimme isäntälaitoksissamme lisää opettajia ja oppilaita ja tuomme heidät tulevina vuosina yhteen Uludağin kanssa tekemällä tämän käytännön, joka aloitimme 2018: ssä ja järjestimme tämän vuoden toisen, nyt perinteisen. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar