Turkkilainen yritys tekee Dubai Metron katot

turkkilainen yritys valmistaa dubai-metrokatot
turkkilainen yritys valmistaa dubai-metrokatot

Turkkilainen yritys Bütem Metal, joka valmistaa Istanbulin lentokentän katot, työskentelee nyt Dubai Metron katolla.

Valaisimia, kattokattoja ja aurinkoenergiajärjestelmiä valmistava Butem Metal on tutkinut Afrikkaa tulevalle vuodelle. Hallituksen puheenjohtaja Merve Mollamehmetoğlu Keleş totesi, että he ovat toteuttaneet monia megaprojekteja tällä alueella ja pyrkivät toteuttamaan suuria projekteja tulevana ajanjaksona. Rakennamme parhaillaan Dubai Metron kattoja. Olemme tekemässä tutkimuksia erilaisille työpaikoille, kuten lentokentille, kouluille, ostoskeskuksille ja sairaaloille Kuwaitissa ja Qatarissa. "

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar