Turkin teollisuus 5 -10 miljoonan euron vienti, kun taas miljardin euron rautatiejärjestelmätarjoukset menevät ulkomaalaisille

Vaikka Turkin teollisuus kiertää vientiä miljoonia euroja, maassamme miljardin euron rautatiejärjestelmätarjoukset menevät ulkomaalaisille
Vaikka Turkin teollisuus kiertää vientiä miljoonia euroja, maassamme miljardin euron rautatiejärjestelmätarjoukset menevät ulkomaalaisille

Turkkilainen teollisuusyritys 5-10 miljoonaa euroa vientiin. Luon työpaikkoja kotimaani, kun taas miljardeja euroja ulkomaankaupasta menee yksi kerrallaan.

Kiinalaiset voittivat İzmirissä 2009: ssä järjestetyn 32-metroautokilpailun ilman kotimaista tukea ja hintaan 33 miljoonaa euroa.

Kiinalaiset voittivat Ankarassa 2012: ssä järjestetyn 324-metrohuutokaupan 51%: n kotimaisella osuudella ja 391 miljoonalla dollarilla.

Tšekit voittivat Konnessa 2012: ssä järjestetyn 60-raitiovaunutarjouksen ilman kotimaista tukea ja hintaan 104 miljoonaa euroa.

Hyundai Eurotem voitti Istanbulissa 2015: ssä järjestetyn 300-ajoneuvotarjouksen 50 miljoonalla 280 tuhatta euroa 200-kotimaisen rahoitusosuuden vaatimuksella.

Kiinalaiset voittivat İzmirissä 2015: ssä järjestetyn 85-metroautotarjouksen ilman kotimaista tukea ja hintaan 71 miljoonaa 400 tuhatta euroa.

Kiinalaiset voittivat Istanbulissa 2018: ssä järjestetyn 272-metrohuutokaupan hintaan 50 miljardia 2 miljoonaa TL, sillä ehdolla, että 448 antaa kotimaista tukea.

Kiinalaisille annettiin jälleen metro-tarjous, jonka suuruus on 1 miljardia 196 miljoonaa 499 tuhatta 923 euroa, jonka on tarkoitus järjestää nyt Konyassa. Miksi hän tuli kiinalaisella rahalla ja hän halusi tuottaa kaikki metroajoneuvot infrastruktuurillaan ja allekirjoituksillaan. Toivottavasti ne lisäävät kotimaisen lisäaineen 80% -vaatimuksen.

Lisäksi Istanbulin lentokentälle järjestettävissä 172-metroajoneuvojen tarjouskilpailuissa ajoneuvojen olisi oltava toimitettu 8 kuukausina. Tarjouksen arvo on noin 300 miljoonaa euroa. Joten tarvitsen jälleen hätäajoneuvon muukalaiselle todennäköisesti näyttää menevän myös kiinalaisille. On tarpeen kysyä, miksi turkkilaiset teollisuusyritykset eivät suunnitelleet kaikkia näitä asioita, kun lentokenttä rakennettiin vuosia sitten.

Lisäksi Turkin teollisuus pystyy rakentamaan kaikkien rautatiejärjestelmien kaiken infrastruktuurin ja ajoneuvot.

Eikö me suunnitellut 11: ää kehityssuunnitelmaan, ennen kuin 2023 on 80% kotimainen osuus ja kansallinen brändi? Eikö me sanoneet, että 2023-teollisuusstrategioissa kotimaiset tuotteet asetetaan etusijalle ja strategiset maahantuodut tuotteet korvataan alkuperäisillä?

Lähitulevaisuudessa järjestettävä 1 miljardin euron tarjouskilpailu ja Istanbulissa järjestettävä 300 miljoonan euron metroautotarjous ovat häpeä Turkin kansalliselle teollisuudelle ja teollisuudelle, jos ne annetaan kiinalaisille tai muille ulkomaalaisille. Seuraavaksi on rakenteilla metrohuutokauppoja ja hankkeita Izmirissä, Ankarassa, Istanbulissa ja Mersinissä. Näiden 5-kokonaishinta on miljardia euroa.

Luulen päästävä eroon kiinalaisista ja ulkomaalaisista, 11. On vain yksi tapa täyttää kehityssuunnitelmassa tehdyt paikallisia ja kansallisia rautatiejärjestelmiä koskevat päätökset. Hän sijoittaa myös Turkin ja tuota TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ, DURMAZLAR, BOZANKA on, ASELSAN, kuten TÜDEMSAŞ ja ASAS koko rautatiejärjestelmän valmistajat meidän saattaa yhteen konsortion katon koko rautatiejärjestelmän toimii Turkin paikallis- ja kansallisten y'all I Tarvitsen hallituksen viranomaisen ja hallituksen kannustimen sanoa, että tuen teitä.

Koska kaikki maailman yritykset vahvistuvat sulautumalla kilpailemaan keskenään. Kiinan CRRC on kehittynyt vahvaksi rakenteeksi yhdistämällä rautatiejärjestelmiä tuottavan 10-yhtiön. Saksalainen Siemens ja ranskalainen Alstom aloittivat fuusion kilpaillakseen Kiinan CRRC: n kanssa.

Samoin, jos emme pysty muodostamaan vahvaa konsortiota maassamme, nämä yritykset, jotka tuottavat kaikki rautatiekuljetusjärjestelmät ja tekevät suuria investointeja maassamme, lukitsevat pian ovensa yksitellen ja näissä tehtaissa työskentelevät lähes 15.000-työntekijät ovat työttömiä.

Nämä yritykset kamppailevat voittaakseen 5-10 miljoonaa euroa Romaniassa, Puolassa, Thaimaassa ja 11issa. Jos emme noudata kehityssuunnitelmassa tehtyjä päätöksiä ja toimitamme maassamme miljardin dollarin rautatiejärjestelmätarjouksia ulkomaalaisille, se on sääli kansalliselle teollisuudelle.

Tohtori Ota yhteyttä Ilhamiin suoraan

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar