Turkin alkuperäiskansojen ohjus Merlin, suorittanut ensimmäisen Opastettu Koekuvat

turkiyenin alkuperäiskansojen ohjuksia Bozdogan ensimmäinen manipulointia ampumakoetodistus on onnistunut
turkiyenin alkuperäiskansojen ohjuksia Bozdogan ensimmäinen manipulointia ampumakoetodistus on onnistunut

Presidentti Recep Tayyip Erdogan, Invisible Air-Air Missile Bozdoganin ensimmäisen ohjatun ampumakokeen kohdelentokoneella kehittämä TUBITAK SAGE on onnistuneesti päätökseen.

TAF tulee luetteloon

Presidentti Erdoğan totesi, että miljoonien dollarien kustannuksella vastaanotetuista ilmasta ilmaan ohjuksista pidettiin päiviä kotimaisten ja kansallisten kollegojen massatuotannolle. Lentäminen selvästi äänenopeuden yläpuolelle ja erittäin kykenevä ohjaamaan tätä ohjuutta lentokoneesta testataan ensi vuonna. Bozdogan-ohjus, Göktuğ-projektin tuote, jota on tutkittu 2013: n jälkeen, tulee Turkin asevoimien luetteloon sen jälkeen, kun lentokoneesta tehdyt koeammunta on valmis. "

SAATAVILLA ATMACAssa

Presidentti Erdoğan kertoi, että ensimmäinen kansallinen meriohjaus ATMACA otetaan mukaan luetteloon ensi vuonna. Siten lentokoneissamme käytettyjen ilma-maa-aseiden lisäksi ilma-ilma-aseemme ovat paikallisia ja kansallisia. Ensimmäistä kertaa ampui kansallinen ohjus kansalliselta alukselta. Roketsanin kehittämä ja valmistama ensimmäinen kansallinen meriristeilyohjuksemme ATMACA lanseerattiin menestyksekkäästi TCG Kınalıadasta. Toivon, että tämä ohjus on tulossa varastoon ensi vuonna ”, hän sanoi.

JATKAMME HISTORIAA

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank lähetti videon myös Twitter-tililleen. Ministeri Varank, hänen puolestaan, ”Jatkamme historian kirjoittamista. Bozdoğan, TÜBİTAK SAGE: n kehittämä näkyvä ilma-ilma-ohjus, jolle annettiin presidentin hyvä uutinen, suoritti onnistuneesti ensimmäisen ohjatun ampumakokeen kohdelentokoneella. ”

KANSALLISET TORJUNTAVAT LENTOKONEET Asennettavissa

Nähtävissä olevissa ilmapuolustusohjuksissa Gökdoğanissa on tehokas räjähtävä korkki ja infrapunaohjausjärjestelmä. Tämä ensimmäinen ohjus asennetaan National Combat Aircraft ja F-16.

4 KILOMETER ALLIANCE

Bozdogan, ilma-asemat ennen ampumakokeita, joka edustaa hävittäjälentoa, ammuttiin laukaisutasolta. Kokeen aikana ohjus oli sitoutunut kohteeseen suunnilleen 4 kilometrien korkeudessa ilmassa, ja laukaus suoritettiin onnistuneesti. Lentäminen selvästi äänenopeuden yläpuolella ja erittäin kykenevä ohjaamaan tätä ohjuutta lentokoneelta testataan 2020: ssä. Projektin valmistuttua taistelulentokoneissa käytettävien ilma-maa-aseiden lisäksi ilma-ilma-aseet ovat paikallisia ja kansallisia. Vain 9-maan tuottama ilmasta ilmaan Bozdoğan-ohjus on sijoitettu maailmaan lisäämään ilmapuolustusjärjestelmäämme paikallistamisastetta.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar