Väriteemoja ensimmäisessä Crosswalk Turkissa

värikkäitä aiheita tietoisuuden lisäämiseksi jalankulkijoiden ylityspaikoilla
värikkäitä aiheita tietoisuuden lisäämiseksi jalankulkijoiden ylityspaikoilla

Värikkäitä aiheita tietoisuuden lisäämiseksi kävelykatuissa; Pääkaupunkiseudun Sakaryan kunta on ottanut käyttöön uuden sovelluksen, joka antaa lapsille tavan ylittää jalankulkijat. suojatiet työhön kuljettaa ensimmäinen laatuaan Turkissa oli varustettu värikäs motiiveja ja riistan käsittelylaitoksessa.

Sakaryan pääkaupunkiseudun liikenneosaston liikenneosaston tekemät työtä tietämyksen lisäämiseksi jalankulkijoiden ylityksestä jatketaan. Tässä yhteydessä Turkki aloitti yleensä 'ensimmäinen jalka' projektin jälkeen nyt myös solminut mittavan projektin houkuttelee huomiota lapset vietiin. ADA Park lasten leikkipaikka vastapäätä uutta jalankulkuväylä on ensimmäinen laatuaan Turkissa. Nämä risteykset, jotka on rakennettu Eurooppaan eri maissa tietoisuuden lisäämiseksi, antavat lapsille tietoisuuden siitä, että heidän on oltava varovaisempia liikenteessä.

ensimmäinen Turkissa

Liikenneosaston pääosaston lausunnossa: ”Sen tarkoituksena oli lisätä kansalaisten tietoisuutta ja kiinnittää kuljettajien huomio suorittamalla sellaista toimintaa monissa eri maissa ympäri maailmaa. Maassamme omat joukkueemme ovat näyttelineet pelejä, jotka lisäävät väriä lastemme elämään taiteilijan hengen avulla. Tämä kohta kuljettaa ensimmäinen laatuaan Turkissa; lapsemme ovat tietoisempia liikenteessä, varovaisempia ja pyrkivät käyttämään enemmän jalankulkijoiden ylityksiä. Tämä Adaparkin lasten leikkipaikan edessä tehty työ tekee lapsistamme tietoisempia. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar