Rautatieajoneuvojen sertifioinnin myöntäminen Türk Loydulle

turk loyduna rautatieajoneuvojen hyväksyntä
turk loyduna rautatieajoneuvojen hyväksyntä

Rautatieajoneuvojen hyväksynnän myöntäminen Türk Loydulle; Türk Loydun rautatieajoneuvojen vaatimustenmukaisuuden arviointipalvelut sisällytettiin TSÜ ISO / IEC 17065 -standardin akkreditoinnin piiriin.

Türk Loydu'nun-lausunnossa annettiin seuraavat lausunnot: Türk Loydu; Nimitetyssä elimessä valtuutetaan suorittamaan rautatieajoneuvojen arviointi, raportointi ja varmentaminen kansallisen pätevyyden mukaisesti.

15 Laajentamalla tuotesertifioinnin akkreditoinnin soveltamisalaa lokakuussa 2019, Türk Loydu pystyi tarjoamaan vaatimustenmukaisuuden arviointipalveluja UTP-määräysten mukaisesti vaihtoehtona 'YTE: ille', jotka muodostavat perustan kaikkien olemassa olevien rautatieajoneuvojen hyväksyntäprosesseille.

Sertifiointimme on seuraava

1.Veturien ja henkilöautojen sertifiointi (UTP LOC & PAS)
2.Tavaravaunujen sertifiointi (UTP WAG)
3.Esteettömyystodistus vammaisille ja liikuntarajoitteisille (UTP PRM)
4.Rautatiejärjestelmien melusertifikaatti (UTP NOI)

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar