Ministeri Turhan touring ASAŞ Factory

turhan asas kierteli tehtaalla
turhan asas kierteli tehtaalla

Ministeri Turhan vieraili ASAŞ-tehtaalla; Ministeri Turhan, riippumattomien teollisuusyritysten ja liikemiesten yhdistyksen (MUSIAD) diplomaattisuhdekomitea MUSIAD Sakarya -osasto, jonka järjesti D-8-maiden suurlähettiläät-huippukokous.

Turhan kertoi, että oli aika, jolloin viestintä ja liikesuhteet tapahtuivat intensiivisesti.

Turhan ilmoitti, että D-8 on perustettu tätä tarkoitusta varten, ja sanoi: uz Haluamme kiittää vanhuksiamme, jotka ovat osallistuneet tämän organisaation perustamiseen. Meidän on toimittava vilpittömästi, keskinäisesti ja win-win-ymmärryksellä voidaksemme täyttää tämän tärkeän tehtävän, jonka he ovat jättäneet. Emme ole koskaan historiamme pyrittäessä hankinnan kohtuuttomiksi meidän erityisesti läsnä Turkki. Jokaisessa liiketoiminnassa yritimme kunnioittaa lakia. Näin tapahtui kauppa- ja liikesuhteissamme. Yritämme jättää esivanhempiemme jättämän perinnön niille, jotka seuraavat meitä tällä tavalla. Olemme kansakunta, joka pyrkii harjoittamaan kauppaa kaikenlaisella rakkaudella ja kunnioituksella. Tästä syystä meidän on kunnioitettava niiden ihmisten oikeuksia ja lakia, joiden kanssa työskentelemme. Uskon, että tämän ymmärryksen sisällä muodostettu yhtenäisyys voi olla jatkuva. Uskon, että suhteidemme D-8-maiden kanssa pitäisi jatkua. "

Ministeri Turhan sitten Turkkiin Wagon teollisuudessa (TÜVASAŞ) kävi.

TÜVASAŞ: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Tohtori Turhan, joka sai tietoja İlhan Kocaarslanin töistä, vieraili TÜVASAŞ: n alumiinirunkojen tuotantolaitoksessa ja tutki rakenteilla olevaa kansallista sähköjunajoukkoa.

Turhan meni ASAŞ-alumiinitehtaaseen Akyazı-alueelle ja sai tietoja hallituksen puheenjohtajalta Gökhan Yavuzilta.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar