TÜDEMSAŞ: n telineet Itävallan rautateillä

telineitä, jotka on tuotettu tudemsasin austria rautateillä
telineitä, jotka on tuotettu tudemsasin austria rautateillä

TÜDEMSAŞ: n telineet Itävallan rautateillä; Turkki rautateiden Industry Inc. (TÜDEMSAŞ) käytetään uuden sukupolven tavaravaunujen telit tuottanut H-tyyppinen Y25 monikansalliset jotka ovat osoittaneet suurta kiinnostusta rautatieliikenteen yritykset.

Wienissä toimiva kansainvälinen rautatiekuljetusyritys ÖBB mieluummin TÜDEMSAŞ: n valmistamista H-tyyppisistä teistä tavaravaunuissa. ÖBB-yhtiön tilaamien 120-telien tuotanto saatiin päätökseen ja lähetettiin Itävaltaan lokakuussa.

Vievät H-tyypin telit tarjoavat käyttäjälle suuria etuja huollon helppouden, kevyen taaran ja pitkän käyttöiän ansiosta. Nämä telit käytetään uuden tyyppisissä ja erityisominaisuuksissa olevissa uuden sukupolven vaunuissa, joita valmistamme viemällä yhteistyössä julkisen / yksityisen sektorin kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar