TCDD Transport allekirjoitti Kaspianmeren alueen kuljetusten pöytäkirjan

tcdd transport allekirjoitti protokollan kuljetuksista Kaspianmeren yli
tcdd transport allekirjoitti protokollan kuljetuksista Kaspianmeren yli

TCDD Transport on allekirjoittanut Kaspianmeren reiteillä tapahtuvaa kuljetusta koskevan pöytäkirjan; Ankara One Generation One Way -projektin tehokkuuden ja tuloksellisuuden varmistamiseksi allekirjoitettiin kansainvälinen pöytäkirja China Rail Express -rautatieyrityksen, joka on ensimmäinen Kiinasta Eurooppaan Marmaryyn kautta lähtevän tavarajunan, lähettämisseremonian aikana.

”Rauta-silkkitiellä perustettiin ketju, jossa hedelmällisyyttä, ystävyyttä ja yhteistyötä vahvistetaan Kaukoidästä Eurooppaan, Lähi-itään, Venäjälle ja Välimeren alueelle Akdeniz

TCDD Kuljetus johtaja antaa tietoa protokollan Kamuran Yazici, "Turkki, Georgia ja Azerbaidžan yhteistyössä 30 lokakuu 2017 historiallisen linjan liike avattiin Baku-Tbilisi-Kars-rautatien ja integroitu joka alkoi aloitteesta Kiinan" yksi hihna Yksi tiehanke "Aasian - Lyhyin, turvallisin, taloudellisin ja kätevin rautatiekäytävä on perustettu Euroopan mantereille. BTK: n ja keskikäytävän, joka juhlii tänä vuonna kolmantena vuonna, saavuttama menestys luo meille kaikille yhdessä alueen maiden kanssa suurta ylpeyttä ja jännitystä. Tämä rautatiekäytävä, joka tunnetaan myös nimellä Iron Silk Road, on perustanut ketjun, jossa hedelmällisyyttä, ystävyyttä ja yhteistyötä vahvistetaan laajassa esikaupunkissa, joka ulottuu Kaukoidästä Eurooppaan, Lähi-itään ja Venäjältä Välimerelle. Konkreettisin esimerkki tästä on ensimmäinen kauttakuljetusjuna ja pöytäkirjat, jotka vahvistavat yhteistyötämme. ”

"Yksi tärkeimmistä saavutuksista BTK linja on myös luoda uusi pohjois-etelä rautatiekäytävän Turkin ja Venäjän."

osoittaa järjestön tuella liikenne- ja infrastruktuuri ministeriön BTK ja ne ovat suuria ponnistuksia käyttämään tehokkaasti yhteistyössä Keski käytävän alueen maiden tulostin, "yksi tärkeimmistä saavutuksista BTK linja on myös luoda uusi pohjois-etelä rautatiekäytävän Turkin ja Venäjän . Lisäksi säiliössä virasto välinen sopimus Kazakstan KTZ Express hiljattain organisaatiomme käytettävä konttien kuljettamiseen vienti Turkkiin tehtiin. "Hän sanoi.

Pääjohtaja Yazıcı, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, kauppaministeri Ruhsar Pekcan, Shaanxin alueellisen puoluekomitean sihteeri Heping Hu, Azerbaidžanin varaministeri Niyazi Safarov, TCDD: n pääjohtaja ja Ali İhsan Uygun; Tyynenmeren alueen Euraasian hallituksen puheenjohtaja Fatih Erdogan todisti kaksi tärkeää pöytäkirjaa, hän sanoi.

Toimitusjohtaja Yazıcı TCDD Transportation, Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. ja Xi'an Continental Bridge International Logistics Limited allekirjoitettuun kolmena Yhtiön, yhtiöt yhdistävät vahvuutensa, Kiina alkaen Xian satamaan asti Turkin kautta Kaspianmeren ja Turkin kauttakulkureitti kontti block-junat sekä toimimaan sanoi, että he haluavat työskennellä.

Toinen TCDD Transportation ADY Container -konttorin, Georgian rautateiden logistiikkaterminaalien, KTZ Expressin, Tyynenmeren Euraasian, Xi'anin kansainvälisen kaupan ja logistiikan puiston, Xi'an Intercontinental Bridge International Logistics Limited, allekirjoittama protokolla on maiden kaupan ja teollisuuden yhdistäminen Kaspianmeren alueella, rautatiehallinnot, joiden tavoitteena oli varmistaa vaunujen yhteentoimivuus ja luoda tehokas ja laadukas junaliikenne.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar