TCDD YHT Machinist ostaa

TCDD YHT Machinist ostaa
TCDD YHT Machinist ostaa

TCDD YHT palkkaa Machinistin - TCDD tekee 262-henkilöstön nimityksen: TCDD: n henkilöstön paikat on avattu ja henkilöstön jakamisesta on ilmoitettu 5.Nov.2019. Valtion rautateiden virallisessa lehdessä julkaistussa päätöksessä 262 henkilökunta oli mukana.

Nykyisessä virallisessa lehdessä julkaistu päätös on seuraava; Valtion omistamien yritysten ja tytäryhtiöiden tapauksessa edellä mainitut liiketoimet toteutetaan asetuksen nro 399 puitteissa.

Presidentin päätöksellä palvelukseen otettavan henkilöstön tehtävät ja sopimussuhteisen henkilöstön tehtävät ja virkamiesten 657-lain nojalla luomien virkojen ja tehtävien peruuttaminen ja muuttaminen.

IDRAS-presidentin päätös

TCDD: N ERITYISET HENKILÖSTÖT

Julkaistussa ilmoituksessa perustettiin TCDD, keskus- ja maakuntajohtaja, päällikkö, tarkastaja, konsultti, virkamies, palvelupäällikkö, päällikkö, pääasiantuntija, vaunuteknikko, pääteknikko, YHT-mekaanikko ja psykologin henkilökunta.

TCDD: n henkilöstön nimitystaulukko

TCDD keskus johtava asiantuntija 28
TCDD keskus tarkastaja 1
TCDD keskus neuvonantaja 10
TCDD keskus upseeri 26
TCDD maakunta- Palvelupäällikkö 3
TCDD maakunta- johtaja 15
TCDD maakunta- johtava asiantuntija 19
TCDD maakunta- Vaunun teknikko 120
TCDD maakunta- Chief teknikko 18
TCDD maakunta- YHT-insinööri 20
TCDD maakunta- Psykologi 2
YHTEENSÄ 262

Mikä on erikoistuminen?

Asettaminen tarkoittaa henkilöstön erottamista. Jaettu henkilöstö otetaan palvelukseen. Tietoja uusista rekrytoinneista ja sisäisistä nimityksistä ei ole tarkennettu, ja päätös on pantu täytäntöön.

Presidentin päätöstä 2019 / 373 koskevan ilmoituksen julkaisemiseksi virallisessa lehdessä TÄÄLTÄ

Kuka on mekaanikko ja miten tulla mekaanikko yrittää vastata ongelmaan. Insinööri on matkustaja- tai rahtia kuljettavien sähkö- tai dieseli- tai höyryveturien veturi.

KONEEN TEHTÄVÄT

Voitele veturin mekaaniset osat ja ryhtyy tarvittaviin turvatoimenpiteisiin, - käyttää veturia ja noudattaa osoittimen ja muun rautatiehenkilökunnan antamia liikkumismääräyksiä, tariffeja, signaaleja ja valvoo junan liikettä - pienet korjaukset ja viritys matkan aikana. - Pitää raportin matkan päätyttyä ja täyttää asiaan liittyvät kirjat (tapauskirja jne.).

KÄYTETTYT TYÖKALUT JA MATERIAALIT

Veturit (höyry, diesel, sähkö, diesel-sähkö), - radio, - liikemallit, - ruuvitaltat, pihdit, jakoavainsarjat, erilaiset työkalut, - esiintymiskirja (kirja, jossa ongelmia ilmenee).

AMMATILLISET VAATIMUKSET

Ne, jotka haluavat olla mekaanikko; - Osaa käyttää silmä-käsiä ja jalkoja koordinoinnissa, - osaa reagoida ärsykkeisiin hyvin nopeasti, - osaa havaita paljon asioita tietyllä hetkellä, - varovainen, vastuullinen, kylmäverinen, - osaa erottaa värit, - vankka mielenterveydessä, - nauttii koneiden käsittelystä. ja ne, joilla on mekaanisia kykyjä.

TYÖYMPÄRISTÖ JA EHDOT

Mekaniikan on pakko matkustaa, koska he työskentelevät rautatiekuljetusten alalla. Mekaniikan on oltava töissä päivän aikana, viikonloppuna tai juhlatilaisuuksissa ja istuttava ja hallittava veturia. Harvinaisissa tapauksissa voi tapahtua junan onnettomuuksia. Lähettäjä on yhteydessä junan päällikköön, vaihtajaan ja veturin työntekijöihin.

TYÖALUEET JA TYÖTOIMINNOT

Ammattilaiset voivat työskennellä pääasiassa Turkin valtion rautateiden ja sokeritehtaiden, rauta- ja terästehtaiden sekä kaupunkiliikenteen matkustajaliikenteessä. Kasvava väestö tuo mukanaan joukkoliikenteen ongelman. Yksi taloudellisimmista ja turvallisimmista joukkoliikenteen keinoista on juna. Maassamme rahti- tai matkustajaliikenne ei ole toivotulla tasolla. Koska rautatiekuljetukset ovat erittäin tärkeitä maan kehitykselle, on välttämätöntä tehdä tärkeitä hyökkäyksiä tällä alalla maassa. Rautateiden kehittäminen ja nykyaikaistaminen merkitsee sitä, että mekaniikka toimii samanaikaisesti.

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN PAIKKA

Mekaanikoulutusta annetaan Turkin valtion rautateiden pääosastoon liittyvissä täydennyskoulutuskeskuksissa. Lisäksi teollisen ammatillisen lukion tutkinnon suorittaneille suoritetaan täydennyskoulutus.

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN EHDOT

Ainakin ala-asteen tutkinnon suorittaneet vaaditaan ammatilliseen koulutukseen. - Lisäksi on tarpeen saada hyvä komitearaportti TCDD-sairaaloilta.

KOULUTUKSEN KESTO JA SISÄLTÖ

Mekaanikon ammattikoulutus TCDD: n pääosastossa; 18 TCDD-ammattikorkeakoulun jatko-opiskelijalle on 3-vuosi ammattikorkeakouluopiskelijoille. Niillä, jotka ovat valmistuneet teollisen ammattikorkeakoulun ja jotka ovat läpäisseet Turkin valtion rautateiden pääosaston (TCDD) avautuneen aputekniikan tutkinnon, on mahdollisuus tulla mekaanikkoksi osallistumalla täydennyskoulutukseen ja kursseihin. Tätä varten suoritetaan 3-kuukauden harjoittelututkimus teoreettiseen työhön saakka sekä kuljettajan lisenssiinsinööri. Työharjoittelun päätteeksi tutkinnon suorittaneille annetaan insinöörin lisenssi.

AMMATILLINEN OHJELMA

Äskettäin valmistuneen TCDD-ammattikorkeakoulun ja avoimen tentin suorittamien ammatillisten ammattikorkeakoulututkintojen valmistuneet aloittavat työpaikkansa apuvälineeksi. Koulutusjakson jälkeen he saavat mekaanikon nimen. Ne, jotka saavat tutkinnon (Brove) mekaanikkona, voivat jatkaa insinöörinä.

SCHOLARSHIP, CREDIT JA WAGE STATUS

TCDD: n pääosaston suorittamassa täydennyskoulutuksessa maksetaan virkamiesten lain nro 657 palkka ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille kuukausittain. Niiden henkilöiden nimittäminen, jotka ovat alkaneet työskennellä mekaanikkona, on pysyvän tai sopimussuhteisen henkilöstön muodossa, ja vakituiseen henkilöstöön nimitetyt henkilöt saavat kuukausipalkkoja, joilla on erikoispalkka ja kuukausipalkka 2ille. Sopimussuhteiset työntekijät saavat kuukausipalkkaa 4: sta 5: iin nettopalkasta.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar