TCDD: n yleinen arviointi- ja neuvottelutyöpaja alkoi

TCDD: n yleinen arviointi ja konsultointi aloitettiin
TCDD: n yleinen arviointi ja konsultointi aloitettiin

TCDD: n yleinen arviointi- ja konsultointityöryhmä aloitettiin; CD: n yleinen arviointi- ja konsultointityöryhmä Fenerbah TCDD Fenerbahçen koulutus- ja kuuntelutilassa aloitti TCDD: n toimitusjohtajan Ali İhsan Uygunin johdolla.

Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) parantamalla ja lisäämällä tehokkuutta harjoittamaan jotta 15-17 marraskuun 2019 päivämäärä riippuu direktoraatin Turkin valtion rautateiden xnumx.bölg Fenerbahce koulutus- ja tarkkailuviranomaiselle "Yleinen katsaus ja keskustelu Workshop" TCDD Pääjohtaja Ali Ihsan alkoi tarkoituksenmukaista puheenjohtajakaudella.

Kolmen päivän seminaarin ensimmäisenä päivänä osallistuivat varatoimitusjohtaja İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür ja alueelliset johtajat. Alueelliset päälliköt pitivät esityksen rahtien ja matkustajien toiminnasta työalueellaan ja vaihtoivat tietoja esiintyneistä ongelmista.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar