Sumu vaikuttaa Istanbulin lentokentälle, lentokoneita on matkustettu ilmassa minuutin ajan

sumu vaikuttaa Istanbulin lentokentältä
sumu vaikuttaa Istanbulin lentokentältä

Istanbulin lentokentällä tiistaiaamuna vaikuttavan sumua aiheuttavat suunnitelmat tehdä liiketoimintaa pitivät kauan kiertomatkaa ilmassa. Viivästyksestä huolimatta kaikki lentokoneet laskeutuivat turvallisesti lentokentälle.

AirportHaberin mukaan IA219-lentonumero Necef-Istanbul-lento, Medina-Istanbul-lentonumero SV3259-lento, Bukarest-Istanbul-lentonumero RO261-lentonumero Tarom ja Medine-Istanbul -lento T5901-lento, Turkmenistan Airlines-lento piti heittää.

Erityisesti aamuisin tehokkaan sumun takia näkyvyys Istanbulin lentokentän esiliinalla heikkenee ajoittain 5-metriin; AirportHaberilta saatujen tietojen mukaan työntöajoneuvot annettiin seurata minua. Ilma-alukset eivät voi lähestyä palkeita sumujen takia, ja sitä kutsuttiin alueelle, joka tunnetaan nimellä Pohjoinen esiliina.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar