Toteutetaan Sümela Teleferik -hanke

sumela köysirataprojekti herää henkiin
sumela köysirataprojekti herää henkiin

Matkailun arviointi ja 2020-suunnittelukokous pidettiin Trabzonissa.

İsmail Ustaoğlu, Trabzonin kuvernööri, TTSO: n pormestari Murat Zorluoğlu, kulttuurin ja matkailun maakunnan johtaja Suat Hacısalihoğlu, Itä-Mustanmeren kehityskeskuksen pääsihteeri Ali Ayvazoğlu, kunnia Adıyaman ja matkailualan edustajat osallistuivat kokoukseen. Kokouksessa, jossa Trabzonia ja alueellista matkailua arvioitiin ja 2020-suunnittelua tehtiin, maakunnan kulttuuri- ja matkailujohtaja Ali Ayvazoğlu ja DOKA-asiantuntija Fikri Akkaya pitivät esityksen.

Trabzonin metropolialueen kunnanjohtaja Murat Zorluoğlu antoi kokouksessa puhumalla silmiinpistäviä arvioita, mutta antoi osallistujille tietoa työstä. Zor Alueellinen näkökulma on erittäin tärkeä matkailualalla. Meidän pitäisi tarkastella turismia paitsi Trabzonina myös alueena. Meidän on jätettävä syrjäyttäneet maakuntien väliset kiusalliset konfliktit ja tuettava toisiamme ja kasvatettava kakkua. Näemme, että matkailua on hallittava sekä maakunnallisella että alueellisella tasolla, ja keskitymme tähän. Trabzonin pääkaupunkiseudun kuntana olemme erittäin kiinnostuneita turismista. Vaihdoimme osastomme nimen kulttuuri- ja matkailuosastoksi. Olemme myös perustaneet riippumattoman matkailualan johtajan. ”

SÜMELA AAAA

Puhuessaan Sumelan luostarista Zorluoğlu sanoi: ”Toivon, että 2020 saa päätökseen restauroinnin ja koko avataan vieraille. On köysirataprojekti, jota pidämme erittäin tärkeänä. Tarkistimme projektin. Olemme tehneet erityisiä kosketuksia eritelmään. Toivottavasti voimme tehdä Altınderen laaksosta todellisen matkailukohteen kahdella kohdeköysiradallamme Sumelassa. Aiomme tehdä tarjouksen Sümelan köysiratahankkeesta seuraavan lyhyen ajanjakson aikana

BOZTEPElla on uusi tunniste

Kaupunginjohtaja Zorluoğlu sanoi, että toivon, että Hagia Sophian moskeija valmistuu ja avataan vieraille toukokuussa 2020. Gülcemal on tärkeä projekti. Olemme edelleen tekemisissä edessäsi olevien linnoitusten kanssa. Gülcemal 1 2020: ssä haluamme nyt elvyttää ja toteuttaa nopeasti. Suunnittelemme tärkeänä kohteena Trabzonin kävijöille viettämään aikaa kaupungin keskustassa. Rantajärjestely on jälleen tärkeä. Puutumme Boztepeen uuden projektin kanssa. Toivon, että Boztepella on täysin erilainen identiteetti. Me välitämme valaistuksesta. Seinien valaistus on parhaillaan käynnissä. Valaisimme Uzunsokakin ja Kunduracılar-kadun. Teimme tarjouksen rakennuksen kunnostamisesta neliön kaikilta puolilta. ”

BORING CITIES EI KEHITTY

Lu Pidämme erittäin tärkeänä kulttuurista ja taiteellista toimintaa. Tuemme festivaaleja. Haluamme järjestää Trabzon-tapahtumaoppaan kuukausittain ja toimittaa sen matkailijoille ja kansalaisille, etenkin 2020-turistikauden aikana. Mielestämme tylsät kaupungit eivät voi kehittyä matkailun kannalta. Kulttuuri- ja matkailuministeri Trabzon 3. hanki kaupunki ', hän sanoi. Työskentelemme sen kanssa. Turistit tekevät valitukset ministeriöille. Tässä vaiheessa meidän on tapauduttava osapuolten kanssa ja päätettävä, millaista tarkastusohjelmaa aiomme tehdä 2020: n turisteille palveluja tarjoavien yritysten suhteen. ”

AYVAZOĞLU TIETOI

Trabzonin maakunnan kulttuuri- ja matkailujohtaja Ali Ayvazoğlu 2019 ensimmäisen 10-kuukauden aikana 339 miljoonaa 248 tuhatta dollaria matkailutuloja, hän sanoi. Arvioidessaan 2019-vuotta Ayvazoğlu sanoi: ”Trabzonissa on 597-tiloja nimeltä matkailuyritys ja sijoitustodistus, kunnan todistus ja Uzungöl Tourism Region -rakennukset, ja ne palvelevat 35 tuhatta 636-vuodekapasiteettia. 2019-turistitiedotteessa vieraili 9 tuhatta 389-turistia, mukaan lukien kotimaiset 20 tuhat 465 ja ulkomaiset 29 tuhat 584. Lisäksi 2019: n kuuden ensimmäisen kuukauden aikana julkisille lentokentille saapuvien matkustajien määrä on 1 miljoonaa 490 tuhatta 882 kotimaan linjoilla ja 201 tuhat 410 henkilöä kansainvälisillä linjoilla, yhteensä 1 miljoonaa 692 tuhatta 286 ihmistä.

Kartta Turkki Cableway

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar