Sapanca Teleferic -projekti Ei YVA-raporttia

sapanca köysirataprojekti ced raportti ei vaatimusta
sapanca köysirataprojekti ced raportti ei vaatimusta

On väitetty, ettei Sapancan Teleferic-projektista ole tehty YVA-raporttia, josta olisi kiistelty noin 3 kuukautta, ja että rakennusluvan myöntäminen on rikos.

TMMOB Sakaryan maakunnan edustaja Salim Aydin, lehdistötilaisuudessa, Teleferik-projektiin, moniin kysymyksiin ei voida vastata, projekti 'Minä tein' oli 'indinde luonnos' väitti, että työ.

Aydın, Kırkpınar ja Mahmudiye, etenkin Sapancan vihreää kohdellaan vihamielisesti ja muutetaan betoniksi vuokrauksen vuoksi, "Telefric Project" puuttuu jälleen asumispinta-alaihimme. Sapancan kunta ja Bursa Teleferik A.Ş ovat ilmoittaneet aikomuksemmemme jättää esivanhempiemme haltuunsa maata kaipaamalla kauniimpia Kırkpınaria ja Mahmudiyea. yrittää voittaa annuiteetin annuiteetin ”.

Aydın kertoi: ”Me, Kırkınarlı ja Mahmudiyeliler, Sapancalılar, jotka suojelemme elinympäristöjämme, luontoamme ja historiallista perintöämme, olemme yhdessä kansalaisten ja Sapancan ihmisten edessä nykyään monien vaikeuksien ja vaikeuksien edessä taistellessamme tätä epäoikeudenmukaisuutta, talanaa ja vuokraa vastaan. Prosessia tuntevat pääasiassa Sapancan ihmiset, provinssimme, Sakarya ja maamme yleensä. Se jatkuu oikeudellisilla ja laillisilla perusteilla, joita teemme vuokria vastaan ​​ymmärryksemme luontoa suojelemiseksi. Me ilmoitamme jälleen Sakaryalle, lehdistölle ja yleisölle tässä vaiheessa laaditussa teknisessä raportissa. ”

Salim Aydın myöhemmin, ympäristöinsinöörien kamari, Kocaeli Branch Ex. Trans. Eng. / Hän kertoi merentutkijan Sait Ağdacın laatimasta teknisestä raportista.

EI EIA-RAPORTTI

Raportti sisälsi seuraavat näkemykset:

1-Mainittu projekti ei heijasta yksityiskohtia eikä vastaa moniin kysymyksiin. Lyhyesti sanottuna, tämä projekti on ”luonnos” kun kärki on auki oldu tein sen ”.

2-YVA-raporttia (Sakaryan maakunnan ympäristö- ja kaupungistumisvirasto ja Sakaryan pääkaupunkiseudun kunta) ei voitu saavuttaa suunnitteilla olevan köyden suhteen, eikä sellaista raporttia löydetty. Lyhyesti sanottuna hankkeella ei ole YVA-raporttia (positiivinen / negatiivinen). Vaikka näin on, rakennuslupien myöntäminen ja rakentamisen aloittaminen on lain mukainen rikos.

3-Köysiradan ohjauskeskukseksi ja pysäköintialueeksi osoitettu maasto lahjoitetaan sillä ehdolla, että sitä käytetään ”maanjäristyksen kokoontumisalueena ja kauppapaikkana”. Tässä tapauksessa alueen käyttö näihin tarkoituksiin on myös rikos lain edessä.

Leikattavien puiden lukumäärä

4-Ensimmäisessä vaiheessa alueella, jolla N-köysiratalinja ”lasketaan 1500m, leikataan noin 5000 lehtikuusi-, mänty-, pyökki-, kastanja- ja sarvipalkkilajeja. Tarkastellaan koko hanketta; Majoitus (jonka ajatellaan olevan bungalowia), matkailumahdollisuudet (teepuutarha, ravintola, leikkipaikka, parkkipaikka jne.), Komentokeskukset ja tämä verilöyly voi olla jopa 20.000. vihreä tuhoutuu kokonaan. Samat tapahtumat tapahtuivat metsämaan 2005-2017-vuosina ottamalla huomioon 2B: n soveltamisala ja kaavoitus.

5-Sapancan alue, erityisesti Marmaran alue ja lähellä Bolua ja Ankaraa, koska kansalaiset ovat lähellä ja etenkin viime vuosina, on ulkomaalaisten sijainti. Tämän ominaisuuden ansiosta valitettavasti se herätti joidenkin vuokra-alojen huomion ja altistui edellä mainitulle puiden / metsien leikkaamiselle ja betonille.

Sapanca juo omaa vettä

6-Kotimaiset ja ulkomaiset veden pullottajayritykset sulkivat Sapancan joet / joet ja Sapancan asukkaiden piti icmek juoda omaa vettä rahalla.

7-Alue, jolle köysiratahanke on tarkoitus rakentaa, on myös alue, jolla maanalaiset vesivarat ovat rikkaita ”. Tämä lisää Sapancan vesiongelmaa, joka on jo menossa nopeasti veden niukkuuteen.

8-Sapanca-järvi on ainoa vesilähde tällaisissa hankkeissa olevista Sapanca-puroista ja -metsistä tuhoamalla punainen vesikoodi, suoraan järveen rakennettujen asuntojen jätevesistä on tullut mesotrofinen järvi.

Toisin sanoen Sapanca-järvessä on alkanut rehevöityminen, järven happipitoisuus on vähentynyt ja järven lajit ja tiheys ovat kadonneet. Siksi, vaikka 10-15 oli kalalaji 48 Sapanca-järvessä edelliseen vuoteen saakka, 4-5 on vähentynyt nykypäivään. Sapancan vuoristossa 19-villieläinlajit ovat kadonneet ajan myötä, ja viimeinen 5 nähtiin vuosia sitten.

9- On valitettavaa, että tämä hanke otetaan esityslistalle, kun taas Sapanca-järven tila on Sakaryan ja Sapancan alueiden ensisijainen juomaveden lähde.

10- Vaikka alueellamme on tietoisuutta asua maanjäristyksen kanssa; Sapancassa, joka on yksi 1999-maanjäristyksen suojaisimmista alueista, tämän alueen menetykset luomatta vaihtoehtoista maanjäristyksen keräysaluetta ovat katastrofi.

11-Lisäksi tällainen hanke, joka toteutetaan ilman Sapancan väestön suostumusta ja suostumusta, valmistaa pohjan sosiaalisille jännitteille ja tapahtumille.

12-Edellä lueteltujen syiden perusteella köysiradan rakentaminen on lopetettava välittömästi ja alue on kunnostettava.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

tsaari 04

AusRAIL Plus -messut ja -konferenssi

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00
tsaari 04

World Rail Festival

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar